ΑΕΛ: Ατελείωτος «χαρτοπόλεμος» Κούγια-Πηλαδάκη!

ΑΕΛ: Ατελείωτος «χαρτοπόλεμος» Κούγια-Πηλαδάκη!

ΑΕΛ: Ο Κούγιας και ο Πηλαδάκης συνεχίζουν να εξαπολύουν δημόσια επιθέσεις.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης έχει αποφασίσει, όπως φαίνεται να δώσει συνέχεια στην κόντρα του με τον Αλέξη Κούγια.

Ο Πηλαδάκης σε νέα τοποθέτηση ανέφερε: «Αλέξη επαναλαμβάνεσαι…. δεν διαβάζεις η δεν καταλαβαίνεις….12 χρόνια δεν απολύθηκε ούτε άνθρωπος όταν ο κλάδος μας υπέστη 70% πτώση και συνεχίζω και τους εργοδοτώ…. αυτή είναι η κληρονομιά μου…..

Αλλά που να καταλάβεις εσύ… Είμαι πολύ απασχολημένος για να το συνεχίσω όλο αυτό, ενώ εσύ φαίνεται έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο για ανακοινώσεις και απλά θες να ξεχαστεί η φετινή χρονιά αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο… αυτό το να περπατήσουμε μαζί… καλό, πραγματικά πολύ καλό…. Αλέξη σε ενημερώνω ότι όταν σε αγαπάει ο κόσμος το δηλώνει ο ίδιος… όχι εσύ».

Ο Κούγιας, όπως συνηθίζει απάντησε: «Κώστα καταλαβαίνω ότι σε ενοχλεί να μαθαίνει ο κόσμος και της Λάρισας και της Ελλάδας την προσωπική επαγγελματική σου διαδρομή, καταλαβαίνω ότι σε ενοχλεί να μαθαίνουν στην Λάρισα έστω και μετά από τόσα χρόνια, ποιό ήταν το πραγματικό μέγεθος και ποια ήταν η αληθινή προσωπικότητα αυτού, που οι χρυσοπληρωμένοι κονδυλοφόροι, ειδικά ο αριστερούλης εκπρόσωπος τύπου παρουσίαζαν και παρουσιάζουν ως παντοδύναμο επιχειρηματία, ενώ στην πραγματικότητα το πιο επιτυχημένο επάγγελμα που άσκησες στο παρελθόν είναι το «έχω φίλο τον τραπεζίτη τον Βγενόπουλο, που κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό και έδιωξε τον Βαρδινογιάννη, δανείζομαι 130.000.000€, κάνω επιχειρήσεις με δανεικά και μετά πηγαίνω στα δικαστήρια να μου κουρέψουν τα χρέη».

Καταλαβαίνω ότι σε ενοχλεί όταν επαναφέρω στην μνήμη των απλών ανθρώπων το πώς έφαγες τα λεφτά του Ελληνικού λαού, μέσω των ανεξόφλητων δανείων σου, αλλά πρέπει κι εγώ να υπερασπιστώ τα τίμια χρήματα μου που έχω βάλει και βάζω στην ΑΕΛ και τα οποία δεν προέρχονται από αγύριστα δάνεια, αλλά από κόπο 47 ετών σε όλα τα δικαστήρια του κόσμου και τα οποία οι άνθρωποι σου στην Λάρισα, οι παλιοί συνεργάτες σου, με εκβιάζουν κάθε μέρα να τα χαρίσω και να φύγω, γιατί χωρίς εμένα στην ΑΕΛ που παίζει στο Αλκαζάρ, το AEL FC ARENA είναι ένα κοτέτσι για περιστέρια.

Πες λοιπόν σε αυτούς που σου γράφουν τις ανακοινώσεις-απαντήσεις και νομίζουν ότι ο κόσμος στη Λάρισα έχει ξεχάσει αυτά που έκανες, ότι «η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved