ΟΦΗ: Θέλει ν’ αφήσει μεγάλη κληρονομιά ο Μπούσης – Το πλάνο για νέο γήπεδο! (photos)

ΟΦΗ: Θέλει ν’ αφήσει μεγάλη κληρονομιά ο Μπούσης – Το πλάνο για νέο γήπεδο! (photos)

ΟΦΗ: Ο μεγαλομέτοχος των Κρητικών Μιχάλης Μπούσης αναφέρθηκε στα σχέδιά του για το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο.

Ο Μιχάλης Μπούσης έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για τον ΟΦΗ.

Ο μεγαλομέτοχος της κρητικής ΠΑΕ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου είχε δίπλα του τον Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος και τον Γιώργο Σαμαρά.

Ο Μπούσης τόνισε ότι θέλει ν’ αφήσει μεγάλη κληρονομιά στον ΟΦΗ και αναφέρθηκε και στο γηπεδικό.

«Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει πεθάνει αρκετά χρόνια πριν και άφησε μια κληρονομιά. Κάποια στιγμή θα πεθάνω κι εγώ και θέλω να αφήσω κάτι πίσω μου και όταν περπατάτε να σκέφτεστε ότι ο Μπούσης άφησε πίσω του κάτι. Είναι αυτό που προσφέρω στον κόσμο, θέλω να είναι η δική μου κληρονομιά», είπε αρχικά ο Μπούσης και πρόσθεσε:

«Αν όλοι μπορείτε να ονειρευτείτε θα το υποστηρίξετε, αν θέλετε να τσακωνόμαστε δεν θα χτιστεί ποτέ. Δεν ανήκω σε κανέναν, είμαι ανεξάρτητος, είμαι ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ στέκεται μόνος του στα πόδια του, μπορεί να έχουμε κάνει και εμείς μερικά λάθη, είναι ανθρώπινο και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Είναι μία επένδυση και έρχεται ένας άνθρωπος όπως ο Μηνάς που θα στηρίξει το πρότζεκτ.

Ο χώρος του αεροδρομίου που θα μείνει ελεύθερος, εμένα δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει. Αν θέλετε να μείνει το αεροδρόμιο όπως είναι στην Αθήνα και γελάει όλος ο κόσμος. Εσείς θα χάσετε, όπως έχασε η Αθήνα. Εγώ δεν χάνω. Έρχονται από όλο τον κόσμο και τους λένε ότι θα ξεκινήσει του χρόνου, δεν πειράζει.

Για εμάς θα φτιαχτεί κάποτε νέο γήπεδο. Για εμένα το καλύτερο θα ήταν να κατασκευαζόταν το Παγκρήτιο, να επέστρεφε στον ΟΦΗ όταν ολοκληρώνονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Δεν γίνεται να παίζουμε στην Ελλάδα και να πηγαίνω σε γήπεδα από το ‘50 και το ‘60. Όλοι πρέπει να έχουν νέα γήπεδα.

Το νέο γήπεδο πρέπει να πάει στον χώρο του αεροδρομίου. Στην Αμερική τα γήπεδα στηρίζονται όπου μπορούν να γίνουν 100 διαφορετικά πράγματα, από τις 20 μέρες να μπορούμε να δουλέψουμε 100 μέρες. Τώρα θα έρθει ένας τουρίστας στο Ηράκλειο, πόσες φορές θα περπατήσει από τα Λιοντάρια; Που θα παρκάρει; Αυτό μπορεί να δώσει μια μεγάλη ανάσα στο Ηράκλειο.

Είναι μερικά πράγματα που επειδή είμαστε στην Ελλάδα… Αν ήμασταν στην Αμερική θα είχαν προχωρήσει ακόμα περισσότερο. Τα οικόπεδα που βρίσκονται δίπλα στο ΒΑΚ, αυτή η διαδικασία έχει ξεκινήσει προτού ξεκινήσω να πάρω την ομάδα και ακόμα είμαστε στα ίδια. Τώρα έχουμε βάλει μπροστά το προπονητικό κέντρο και για τα ελληνικά δεδομένα έχουν προχωρήσει αρκετά και με την βοήθεια του κ. Αρναουτάκη.

Σημασία έχει να προχωρήσει το αθλητικό κέντρο, να χτιστεί ένα νέο κτίριο με δωμάτια για να μένουν οι παίκτες της πρώτης ομάδας και για εμένα το επόμενο βήμα θα είναι να χτιστεί ένα νέο γήπεδο, γιατί εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος και το κατάλληλο γήπεδο για να αγωνίζεται η ομάδα. Εμείς θέλουμε να βγούμε πάλι Ευρώπη και δεν θα μπορούμε να παίξουμε εδώ. Αυτό το γήπεδο ξεπέρασε τα όρια του και πρέπει να χτιστεί νέο γήπεδο που θα είναι φιλόξενο για τον κόσμο».



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved