ΑΕΛ: Η απάντηση του Κούγια για «σκουπίδια» και το μήνυμα του Μπέρτου (photos)

ΑΕΛ: Η απάντηση του Κούγια για «σκουπίδια» και το μήνυμα του Μπέρτου (photos)

ΑΕΛ: Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην ανακοίνωση της ερασιτεχνικής Λάρισας και ο Μπέρτος έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τις καταγγελίες του Κάστρο.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις καταγγελίες του παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα Φάμπρι Κάστρο και ο Αλέξης Κούγιας δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο.

Θέση, όμως, για το θέμα πήρε και ο Μανώλης Μπέρτος, ο οποίςο κατηγορείται από τον Κάστρο για ρατσιστική συμπεριφορά.

«Η ιστορία και οι διαχρονικές αρχές της ΑΕΛ αντιτίθενται σε ο,τιδήποτε σχετίζεται με ρατσιστικές και κάθε είδους διακρίσεις. Η Ομάδα μας αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο ως άθλημα με ίσες ευκαιρίες για όλους, μένοντας μακριά από κάθε είδους διαχωρισμό, χρώματος, καταγωγής, φύλου ή σεξουαλικής προτίμησης», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ και συνεχίζει:

«Εκ μέρους του Σωματείου της Α.Ε.Λ. ζητούμε συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή των Ιωαννίνων για το σημερινό περιστατικό και καλούμε τον ποδοσφαιριστή της Ομάδας μας να πράξει με ειλικρίνεια το ίδιο, αν κι εφόσον υπέπεσε σε αυτό το ολίσθημα».

Ο Κούγιας απάντησε στη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είμαι 41 χρόνια ιδιοκτήτης ιστορικών ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχω διοικήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο επί 9 χρόνια ως αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ και πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική μου ζωή συναντώ ερασιτεχνικό σωματείο που ίδρυσε ΠΑΕ και τοπικούς «δημοσιογράφους» που δήθεν ενδιαφέρονται για το καλό της ΠΑΕ του τόπου τους, να υιοθετούν με τέτοια εχθρότητα προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας τους, τις καταγγελίες μιας ανυπόληπτης ΠΑΕ που δεν γνωρίζουμε ποιόν έχει ιδιοκτήτη και που είναι η αποκλειστική αιτία λόγω των περίεργων αποτελεσμάτων που έφερε με τους αντιπάλους μας, να κινδυνεύει η ιστορική ομάδα μας με υποβιβασμό.

Το μόνο που έχω να σας συστήσω είναι να αντιληφθείτε όσο το δυνατόν συντομότερα πως ό,τι και να πείτε, ό,τι και να κάνετε το παρόν και το μέλλον της ΑΕΛ είναι ταυτισμένο με εμένα και εκείνο το οποίο πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί και δεν μιλάω για τα χρηματοδοτούμενα σκουπίδια, είναι να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν, να ελληνοποιήσουμε την ιστορική μας ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο σε όλους τους τομείς ποδοσφαιριστές, προπονητές και να αγωνισθούμε για να κατακτήσουμε αυτά τα οποία επιβάλλει η ιστορία της ΑΕΛ, με έντιμο και καθαρό τρόπο.

Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθώ για όλα τα θέματα της ΑΕΛ αποκαλύπτοντας σημαντικές λεπτομέρειες σε όλα τα ερωτήματα που σκοπίμως έχουν δημιουργηθεί από κάποιους με μοναδικό στόχο την οικονομική επιβίωση τους και όχι το καλό της ΑΕΛ.

Σημαντική λεπτομέρεια: Ούτε κανείς από τους τέσσερις διαιτητές, ούτε από τους τρείς παρατηρητές έχουν αναφέρει ότι αντελήφθησαν τον Μανώλη Μπέρτο να επιτίθεται ρατσιστικά στον Castro. Μόνο ο Castro το αναφέρει με ό,τι σημαίνει αυτό».

Μπέρτος: «Με προσβάλλει, δεν έδωσαν δικαίωμα»

Ο παίκτης της ΑΕΛ Μανώλης Μπέρτος τόνισε στα social media: «Στα 13 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας , ουδέποτε έδωσα το παραμικρό δικαίωμα, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με κάθε είδους ρατσιστική συμπεριφορά. Αυτό που πρεσβεύω όλα αυτά τα χρόνια και αποδεικνύεται μέσα από την καθημερινότητα μου ως άνθρωπος και αθλητής, είτε σε ότι αφορά συμπαίκτες είτε αντιπάλους είναι πως το ποδόσφαιρο αποτελεί χώρο της αποδοχής της διαφορετικότητας. Οτιδήποτε αντίθετο μου καταλογίζεται όχι απλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. αλλά με προσβάλλει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο»



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved