Παναθηναϊκός: Σίγησε το μεγάλο όπλο του «τριφυλλιού» (photos)

Παναθηναϊκός: Σίγησε το μεγάλο όπλο του «τριφυλλιού» (photos)

Παναθηναϊκός: Ασορτί με τη μετριότητα της ομάδας ήταν και η εικόνα του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι ένας παίκτης με ποιότητα τον οποίο γνωρίζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

Αν δεν τον γνώριζε και τον έβλεπε πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν στην Ελλάδα, ασφαλώς θα μιλούσε για μία… αποτυχημένη μεταγραφή. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος τον προσεχή Οκτώβριο θα κλείσει τα 30 του χρόνια, ήρθε το περασμένο καλοκαίρι αφήνοντας το Μεξικό και με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του «τριφυλλιού», ωστόσο, φέτος δεν έδωσε αυτά που θα περίμεναν όλοι. Ο Αργεντινός κόντρα στον Άρη είχε μία τελική, τη μοναδική της ομάδας στο δεύτερο μέρος, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν άφαντος. Είναι δεδομένο ότι παρασύρθηκε από τη μετριότητα της ομάδας, ο Λάζλο Μπόλονι υπήρχαν ματς που δεν τον εμπιστευόταν, ωστόσο, δεδομένα και ο ίδιος δεν βοήθησε τον εαυτό του και την ομάδα.

Ο Βιγιαφάνιες έφτασε στο «Κλ. Βικελίδης» τα 27 ματς σε πρωτάθλημα, play offs και Κύπελλο. Σ’ αυτά τα παιχνίδια έχει δύο γκολ και δύο ασίστ. Ένα γκολ σημείωσε με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κανονική διάρκεια με πέναλτι κι ένα με τον ΠΑΟΚ στα play offs με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η μία ασίστ είναι στο Κύπελλο και η άλλη είναι στον πρόσφατο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου ο Παπαδόπουλος έκανε λάθος για το γκολ του Χατζηγιοβάνη. Φτωχές επιδόσεις, ενώ ο Βιγιαφάνιες στην κανονική διάρκεια, αλλά και στο μίνι πρωτάθλημα, έχει συνολικά μετράει 11 τελικές!!!

Ελάχιστες για έναν μεσοεπιθετικό. Ασφαλώς θα πει κάποιος ότι με τον Μπόλονι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιζε επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν έβγαζε φάσεις. Όλοι έχουν αποκαρδιωτικούς αριθμούς. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα περίμενε κανείς από τον «Βίγια» να αποδώσει καλύτερα και να πάρει όσο μπορεί την ομάδα στην πλάτη του. Να βοηθήσει να βγει το κάρο από τη λάσπη.

Στη 17η θέση!!!

Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι με τον τραυματισμό που είχε, άργησε να μπει με την ομάδα. Έπαιξε πρώτη φορά στις 31/10/20 με τη Λαμία εκτός έδρας ως αλλαγή. Βασικός αγωνίστηκε στις 29/11/20 στο ΟΑΚΑ με τον Παναιτωλικό. Από τα 26 ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έπαιξε στα 16 και συνολικά μόλις 846 λεπτά…

Χρόνος που τον φέρνει στη 17η θέση! Πάντα σε ό,τι αφορά την κανονική διάρκεια. Λιγότερο κι από τον Ζαγαρίτη που έφυγε τον Γενάρη και τον Κουρμπέλη, οποίος είναι εκτός από τον Δεκέμβριο! Πλέον περιμένει και ο ίδιος την επόμενη χρονιά. Αυτή και σε ομαδικό επίπεδο και σε ατομικό, κατέληξε στα σκουπίδια…



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved