Σούντγκρεν: «Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν»

Σούντγκρεν: «Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν στάθηκε στο ευρωπαϊκό εισιτήριο που εξασφάλισαν οι «κίτρινοι» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Παράλληλα, ο Σουηδός δεξιός μπακ αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ όσον αφορά την πιθανότητα επέκτασης του συμβολαίου του, δήλωσε μόνο ότι αισθάνεται τον Άρη σαν την οικογένεια του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την ευρωπαϊκή έξοδο του Άρη: «Προερχόμαστε από μία ήττα από τον ΠΑΟΚ, που πάντα είναι σκληρή μια τέτοια ήττα, αλλά πρέπει να δούμε την μεγάλη εικόνα. Σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του πρωταθλήματος παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο ειδικότερα στα μέσα της σεζόν κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και δείξαμε σε όλους ποιες είναι οι δυνατότητες μας. Στο φινάλε της σεζόν νομίζω πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Αν πέρσι το καλοκαίρι μας έλεγαν ότι η ομάδα θα βγει στην Ευρώπη που ήταν και ο βασικός στόχος θα το υπογράφαμε όλοι αυτό. Όποτε πιστεύω ότι η συνολική εικόνα είναι πολύ καλή».

Για το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως για τρίτη διαδοχική σεζόν ο Άρης κατακτά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Είναι σημαντικό όταν μια ομάδα βγαίνει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό για το σωματείο γιατί πέρα από όλα τ’ άλλα αυτό σημαίνει και πολλά οικονομικά οφέλη. Υπάρχει και η κατάσταση με τον κορονοϊό και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Πέρα όμως από το οικονομικό είναι και το κίνητρο, το γόητρο, το πρεστίζ που θα παίξουμε με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Είναι μία πρόκληση που θα παίξουμε του χρόνου με σημαντικούς αντιπάλους».

Για την αλλαγή σχηματισμού και πως το σχολιάζει: «Αυτόν τον σχηματισμό εγώ προσωπικά τον έπαιζα στη Σουηδία. Είναι ένας πολύ καλός σχηματισμός κατά τη δική μου άποψη γιατί μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα, αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει αυτό το σχηματισμό να το δουλέψουμε πάρα πολύ στην προπόνηση. Εμείς λόγω των συνθηκών και των προβλημάτων δεν το δουλέψαμε πάρα πολύ. Κάναμε μόλις 3-4 ημέρες προπόνηση σε αυτό. Για κάποιους παίκτες ήταν δύσκολο γιατί είχαν διαφορετικούς ρόλους, αλλά μελλοντικά πιστεύω από τη στιγμή που αρέσει και στον προπονητή θα το δουλέψουμε πιο πολύ θα μπορέσει να μας βοηθήσει και να είναι λειτουργικό για εμάς».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι αλήθεια ότι δεν έχει κίνητρο στο αυριανό παιχνίδι και μπορεί να είναι πιο χαλαρός. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο επόμενα παιχνίδια για να κλείσουμε την χρονιά με χαμόγελα».

Για την απόδοσή του και αν θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του: «Ήταν μια καλή χρονιά για μένα. Αν κοιτάξω πίσω έκανα προσωπικά μια καλή χρονιά όπως βέβαια και η ομάδα. Πετύχαμε τους στόχους μας. Στα περισσότερα παιχνίδια έπαιξα βασικός, στα τελευταία παιχνίδια ίσως να μην τα πήγα τόσο καλά. Νιώθω πολύ όμορφα, νιώθω τον Άρη σαν οικογένεια και σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο μου αυτό είναι κάτι που το συζητάει ο μάνατζερ μου. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα πριν τελειώσει η σεζόν». 



ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Λαμία: Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Δρίβας
Λαμία: Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Δρίβας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved