Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-3: Καθάρισε από νωρίς (video+photos)

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-3: Καθάρισε από νωρίς (video+photos)

Με δυο γκολ νωρίς ο Ατρόμητος επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο

Ο Ατρόμητος πέρασε με άνετο διπλό (3-1) από το Αγρίνιο, ξεμπέρδεψε οριστικά με την παραμονή του και άφησε τον Παναιτωλικό οριστικά στη θέση του μπαράζ.

Η ομάδα του Περιστερίου, η οποία δοκιμαζόταν στο Αγρίνιο μετά από 6 ισοπαλίες και 5 ήττες, επικράτησε με 3-1 κόντρα στον Παναιτωλικό στην πρότελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ.

Πλέον ο Παναιτωλικός στη μία αγωνιστική που απομένει για την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος δεν προλαβαίνει να καλύψει το χαμένο έδαφος βαθμολογικά και θα δώσει μάχη παραμονής στα μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο επιθετικά θέλοντας να βρουν ένα γρήγορο προβάδισμα, όμως το γκολ ήρθε από την αντίπαλη πλευρά νωρίς: στο 11ο λεπτό ο Ενσικουλού έβγαλε την μπαλιά, ο Ραμπέγιο κοντρόλαρε κι «εξέθεσε» με ατομική προσπάθεια τον Μανθάτη για το 0-1, με τον Χιλιανό να σκοράρει το πρώτο τέρμα του για τον Ατρόμητο.

Η ίδια φάση αλλά με αντίθετους ρόλους σημειώθηκε στο 20΄, όταν ο Ραμπέγιο αυτή τη φορά έβαλε την μπάλα «με τη μία» για τον Ενσικουλού, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Κνετ διπλασιάζοντας για το συγκρότημα των δυτικών προαστίων. Οι φιλοξενούμενοι είχαν λοιπόν σοκάρει τους Αγρινιώτες με δύο γκολ σε δύο ευκαιρίες, βάζοντας από το πρώτο μέρος τις βάσεις για τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το δυνατό παιχνίδι και οι μαζεμένες αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν το ρυθμό, κάτι που εξυπηρετούσε την αθηναϊκή ομάδα η οποία διαχειριζόταν το χρόνο, κρατώντας μάλλον άνετα τις απειλές μακριά από την περιοχή της.

Και όχι μόνο, αφού στο 88΄ έφτασε στο 3-0 από τα βήματα με τον Μανούσο (ανατροπή Γιακουμάκη από Μεντίνα), για να μειώσουν με τον ίδιο τρόπο οι γηπεδούχοι με σκόρερ τον Ματσόλα στο 90΄+1 (ανατροπή Καρέλη από Θεοδωράκη), σε φάση που ο διαιτητής Γκορτσίλας δεν άφησε το πλεονέκτημα, καθώς οι Αγρινιώτες είχαν σκοράρει με τον Ματσόλα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μανθάτης (82΄ Μεντίνα), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (62΄ Καρέλης), Ντάλσιο, Εντινγκά, Ντίας, Μπαρμπόσα, Μεντόσα (41΄ Ματσόλα), Ντουάρτε (62΄ Γιάκολις), Βέργος (62΄ Ταχάρ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Θεοδωράκης (90΄+5 Σάλτας), Γκάλο (68΄ Κωτσόπουλος), Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Ούμπιδες (65΄ Νάτσος), Σάλομον, Μανούσος, Ραμπέγιο (90΄+6 Οικονομίδης), Ενσικουλού (65΄ Νταβιώτης), Γιακουμάκης.

 


Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved