Ατρόμητος-Λαμία 0-0: Ταλαιπωρία μπάλας με... παραμονή Λαμίας (photos+video)

Ατρόμητος-Λαμία 0-0: Ταλαιπωρία μπάλας με... παραμονή Λαμίας (photos+video)

Κακό παιχνίδι χωρίς γκολ στο Περιστέρι, με νικήτρια τη... Λαμία.

Στο 0-0 έμειναν Ατρόμητος και Λαμία στο Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές συγκινήσεις. Τα πιο… συναρπαστικά πράγματα στον αγώνα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο 33’ ο Γιαννιώτης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, επειδή μπλόκαρε τη μπάλα εκτός περιοχής.

Στο 36’ ο Ντέλετιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, επειδή ο Ρόμανιτς, που επηρέαζε τη φάση ήταν οφσάιντ.

Και οι δυο φάσεις κρίθηκαν μέσω VAR, ενώ στο δεύτερο μέρος, η Λαμία είχε μια φλύαρη υπεροχή, αλλά χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα για το γκολ.

Εξάλλου η νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΛ νωρίτερα, εξασφάλιζε την παραμονή της Λαμίας στην κατηγορία, έχοντας και 4 βαθμούς απόσταση από τον προτελευταίο Παναιτωλικό.

Χαλαρό ξεκίνημα

Παιχνίδι κέντρου διεξαγόταν στο πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι, χωρίς φάσεις. Για τον Ατρόμητο ο Πέτρος Γιακουμάκης έκανε ένα σουτ στο 6’, αλλά δεν βρήκε στόχο. Η Λαμία είχε παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς και δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί.

Αποβολή και ακύρωση γκολ με VAR

Στο 30’ όμως σημειώθηκε μια φάση που επηρέασε το παιχνίδι. Ο Γιαννιώτης υπέπεσε σε μια γκάφα, μπλοκάροντας τη μπάλα εκτός περιοχής. Με καθυστέρηση ο Καραντώνης πήγε στο VAR και στο 33’ απέβαλε τον γκολκίπερ του Ατρόμητου, δίνοντας φάουλ υπέρ της Λαμίας.

Ο Ντέλετιτς στο 36’ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος και ο Σέρβος με νέα σουτ έστειλε τη μπάλα τα δίχτυα. Αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς μέσω VAR διαπιστώθηκε πως ο Ρόμανιτς που επηρέαζε τη φάση ήταν οφσάιντ.

Στα υπόλοιπα λεπτά, ως το τέλος του ημιχρόνου, ένα νέο σουτ του Γιακουμάκη που έδιωξε σε κόρνερ ο Επασί στο 45+2’ ήταν η μόνη που καταγράφηκε.

Φλύαρο παιχνίδι χωρίς φάσεις

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Λαμία να μην πιέζει, αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Ο Ατρόμητος προσπαθούσε να απειλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι Φθιώτες είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, χωρίς να ρισκάρουν. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς συγκινήσεις, πέρα από ένα σουτ του Ντέλετιτς στο 77’ κι ένα του Πίτι στο 88’, με τις δυο ομάδες να βολεύονται με το 0-0.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νταβιώτης (56’ Νάτσος), Ραμπέγιο (35’ Θεοδωράκης), Γιακουμάκης (82’ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα (61’ Βασιλακάκης), Προβυδάκης (72’ Βλάχος), Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (26’ Γκούγκα), Τζανδάρης, Ρόμανιτς (72’ Πίτι), Ντέλετιτς, Καραμάνος.



«Βόμβα» από Ντε Κολό - «Αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν»
«Βόμβα» από Ντε Κολό - «Αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν»
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (07/04) - Πού θα δείτε Euroleague, BCL και Champions League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (07/04) - Πού θα δείτε Euroleague, BCL και Champions League
Elite διαιτητής στο Ράγιο Βαγιεκάνο-ΑΕΚ
Elite διαιτητής στο Ράγιο Βαγιεκάνο-ΑΕΚ
Βαγιεκάνο-ΑΕΚ με ενισχυμένες αποδόσεις και «Επιστροφή Στοιχήματος»* από το Πάμε Στοίχημα
Βαγιεκάνο-ΑΕΚ με ενισχυμένες αποδόσεις και «Επιστροφή Στοιχήματος»* από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved