Παναθηναϊκός: Προκαλεί σοκ ο αριθμός των τελικών - Ούτε το 1/3 των αντιπάλων! (video+photos)

Παναθηναϊκός: Προκαλεί σοκ ο αριθμός των τελικών - Ούτε το 1/3 των αντιπάλων! (video+photos)

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» έχει ρίξει στο μίνι πρωτάθλημα τον μέσο όρων των τελικών του προσπαθειών!

Στα play offs ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάζει κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαν δει όλοι στη διάρκεια της σεζόν.

Το «τριφύλλι» δεν ήταν ελκυστικό, αλλά είχε τον τρόπο να σημειώνει ένα γκολ και να παίρνει νίκες. Το έκανε με σερί στις αρχές του έτους κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕΛ, Άρη, ΟΦΗ, Βόλο. Πήρε μαζεμένες νίκες και πλησίασε τις θέσεις της Ευρώπης. Νίκησε ακόμα κι όταν δέχθηκε δύο γκολ, όπως με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Λύγισε στη Λεωφόρο και Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ κι ας δέχθηκε γκολ.

Πήρε τους βαθμούς με το σπαθί του, ωστόσο, δεν ήταν εντυπωσιακός. Δεν ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Είχε, όμως, τον τρόπο που έχει επιβάλλει ο Λάζλο Μπόλονι κι όσο έρχονταν οι νίκες, το θέαμα δεν απασχολούσε κανέναν. Ο Παναθηναϊκός πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο. Η Ευρώπη δεν εξαρτάται απ’ αυτόν. Σε πέντε ματς που απομένουν, θα πρέπει να καλύψει το +5 από την ΑΕΚ και το +7 από ΠΑΟΚ, Άρη.

Μόλις 4 τελικές!!!

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε την κανονική διάρκεια της σεζόν με μέσο όρο περίπου επτά τελικές ανά παιχνίδι. Πόσες έχει συνολικά στο μίνι πρωτάθλημα; Είκοσι σε πέντε αγώνες. Τέσσερις τελικές ανά ματς, σχεδόν τις μισές από τον μέσο όρο του!

Πόσες δέχθηκε σε πέντε παιχνίδια από τους αντιπάλους του; Συνολικά 70! Ο Παναθηναϊκός δηλαδή έχει λιγότερες προσπάθειες από το 1/3 που του φτιάχνουν οι αντίπαλοι. Σε όλα τα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός δέχθηκε διψήφιο αριθμό τελικών. Δεν ήταν όλες σπουδαίες ευκαιρίες, ωστόσο, τον δικό του κυνισμό δεν τον εκμεταλλεύτηκε.

 Τέσσερις τελικές με τον ΠΑΟΚ και 3-0. Πρώτη φάση στο Φάληρο και 0-1. Πρώτη φάση με τον Άρη και 1-0. Δεύτερη με την ΑΕΚ και 0-1. Με τον Αστέρα είχε τις περισσότερες τελικές. Έκανε επτά, προηγήθηκε 0-2 κι όμως, πήρε μόνο έναν βαθμό, επειδή οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο τέλος με τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο!

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι προηγήθηκε και στα πέντε παιχνίδια των play offs και νίκησε μόνο τον ΠΑΟΚ. Σε δύο υπήρξε απόλυτη ανατροπή με Ολυμπιακό, Άρη και κόντρα σε ΑΕΚ και Αστέρα αρκέστηκε στον βαθμό.

Στα δύο τελευταία ματς, παράλληλα, ο Παναθηναϊκός σταματάει στις δύο τελικές! Με τον Άρη είχε τη δικαιολογία ότι στο 52’ έμεινε με δέκα παίκτες. Και πάλι, βέβαια, δεν είναι τιμητικό για τον Παναθηναϊκό να έχει δύο τελικές στη Λεωφόρο για 50 λεπτά όταν παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα. Δεν ονειρεύεται αυτό ο κόσμος του. Αλλά επειδή προέχει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, όσοι μπορούν κάνουν υπομονή κι ανέχονται αυτή την κατάσταση… «Ας νικήσουμε να βγούμε Ευρώπη και βλέπουμε», είναι η πρώτη σκέψη. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο. Αν θα βγει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός;

Ας δούμε και τις τελικές στα πέντε ματς των play offs:  

 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός          12-7

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ    4-12

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός       15-5

Παναθηναϊκός-Άρης      2-16      

ΑΕΚ-ΠΑΟ             15-2



Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved