ΠΑΟΚ: Λήξη συναγερμού με Ίνγκασον - Το σύνθημα του Ισλανδού για παραμονή

ΠΑΟΚ: Λήξη συναγερμού με Ίνγκασον - Το σύνθημα του Ισλανδού για παραμονή

Το θέμα του Ίνγκι Ίνγκασον απασχόλησε τον ΠΑΟΚ λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα

Ένα από τα θέματα που είχε να διαχειριστεί ο Πάμπλο Γκαρσία λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Super League στην Τούμπα ήταν η συμμετοχή ή όχι του Ίνγκι Ίνγκασον στο παιχνίδι.

Ο Ισλανδός στόπερ που έχει μεγάλη προσφορά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ομάδας της Θεσσαλονίκης ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, προκαλώντας την ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας για τη συνέχεια που έρχεται.

Μάλιστα έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης, ακολουθώντας πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα. Ωστόσο σύμφωνα με ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ισλανδός είναι ΟΚ και θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση λύνοντας ένα από τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Πάμπλο Γκαρσία.

Από εκεί και πέρα με δηλώσεις του ο Ισλανδός στόπερ στάθηκε στο θέμα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο Ίνγκασον μίλησε στην εφημερίδα «FORZA» για το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

- Ο Τόμας Μουργκ βάζει αυτό το φανταστικό γκολ και ο ΠΑΟΚ παίρνει τη νίκη στο 94΄. Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις σου;

« Το γκολ του Μουργκ με... τρέλανε! Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Μόλις είδα τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα ένιωσα τρελή χαρά. Το να κερδίσουμε εκτός έδρας ήταν πολύ σημαντικό, αφού η ρεβάνς είναι στην έδρα μας. Πλέον έχουμε το εκτός έδρας γκολ που είναι εξαιρετικά σημαντικό και είμαστε σε καλό δρόμο για να πάμε στον τελικό. Βέβαια, έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια με τον Αστέρα και τον Ολυμπιακό και πρέπει να έχουμε σ΄ αυτά το μυαλό μας. Θέλουμε να κερδίσουμε και αυτά τα παιχνίδια για να ανέβει ακόμα περισσότερο η ψυχολογία μας».

- Είδαμε ένα κακό παιχνίδι από άποψη θεάματος στο ΟΑΚΑ. Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα για να προκριθεί στον τελικό;

«Το παιχνίδι στην έδρα της ΑΕΚ ήταν από αυτά που χαρακτηρίζουμε παιχνίδια υψηλού ρίσκου. Κάθε λάθος, μπορεί να το πληρώσεις και να στοιχίσει. Δεν θέλαμε να δεχθούμε γκολ ή να ηττηθούμε. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό. Δεν πήγαμε για να παίξουμε φοβερό ποδόσφαιρο, πήγαμε για να κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε προβάδισμα για την πρόκριση. Στην Τούμπα μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες, είναι το σπίτι ματς. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση όπως μπορούμε και με ό,τι έχουμε, έτσι ώστε να φτάσουμε στον τελικό».

- Με το χέρι στην καρδιά... Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο;

«Ναι, φυσικά και μπορούμε και να ξέρετε ότι θέλουμε πολύ έναν τίτλο! Φέτος έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε την κάθε ομάδα. Βέβαια, ναι καταλαβαίνω ότι κάνουμε λάθη και δεν έχουμε την απαραίτητη σταθερότητα σε κάποια παιχνίδια. Ωστόσο ο τελικός, εφόσον τα καταφέρουμε και πάμε, είναι ένας αγώνας και οι πιθανότητες σε τέτοια ματς είναι πάντα 50-50. Σε 90 λεπτά όλα μπορούν να συμβούν. Αλλά ας μην προτρέχουμε. Ακόμη δεν έχουμε περάσει»

- Το τελευταίο παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε τέρμα ήταν τον Φεβρουάριο. Το “μηδέν” κόντρα στην ΑΕΚ ανεβάζει την ψυχολογία της αμυντικής γραμμής και της ομάδας;

«Ναι, σίγουρα. Το να μη δέχεσαι γκολ είναι σημαντικό και σου ανεβάζει την ψυχολογία. Ιδιαίτερα αν κερδίζεις. Κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν αξίζαμε να δεχθούμε τόσα γκολ, αλλά λόγω λαθών τα δεχθήκαμε. Στον ημιτελικό με την ΑΕΚ δείξαμε χαρακτήρα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Παλεύουμε σαν ομάδα και σίγουρα δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ».

- Μήπως αυτός είναι ο τρόπος για πετύχει φέτος ο ΠΑΟΚ; Να θυμιάζει το θέματα για την ουσία; Να κοιτάει μόνο το αποτέλεσμα και να μην τον ενδιαφέρει τόσο το θεαματικό ποδόσφαιρο;

«Ίσως ναι… Είμαστε μια καλή ομάδα που φέτος είχε πολλές αλλαγές και στο ρόστερ της, αλλά κυρίως στον πάγκο. Αλλάξαμε τακτικές και σχηματισμό. Γενικά άλλαξαν πολλά. Μερικές φορές χρειάζεται να παίζεις έτσι. Να σκέφτεσαι μόνο το αποτέλεσμα δηλαδή».

- Έχεις ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου. Το καλοκαίρι του 2022 μένεις ελεύθερος. Θα παραμείνεις στον ΠΑΟΚ; Γνωρίζουμε πως με τον Όλαφ Ρέμπε, πριν φύγει για τη Νυρεμβέργη, είχε γίνει μια κουβέντα…

«Όλοι γνωρίζουν στην ομάδα πως είμαι χαρούμενος εδώ. Θα ήθελα να μείνω για αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να πετύχουμε τους στόχους που μας έχουν απομείνει. Δηλαδή, να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Στο τέλος της χρονιάς θα κάτσουμε στο τραπέζι να συζητήσουμε με το κλαμπ για το συμβόλαιο μου. Όλοι, ωστόσο, ξέρουν ότι είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: «Ούτε καρφί στην Τούμπα πριν το Προεδρικό Διάταγμα» (photos)

ΠΑΟΚ: «Ούτε καρφί στην Τούμπα πριν το Προεδρικό Διάταγμα» (photos)

ΠΑΟΚ: Σενάριο στον Ουκρανία για 22χρονο τερματοφύλακα! (photos)

ΠΑΟΚ: Σενάριο στον Ουκρανία για 22χρονο τερματοφύλακα! (photos)

ΠΑΟΚ: Αγωνία για Ίνγκασον ενόψει Ολυμπιακού! (video+photos)

ΠΑΟΚ: Αγωνία για Ίνγκασον ενόψει Ολυμπιακού! (video+photos)

Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved