ΑΕΚ: Η οψιόν του Βέρντε και τα κέρδη (photos+video)

ΑΕΚ: Η οψιόν του Βέρντε και τα κέρδη (photos+video)

Ο Ντανιέλε Βέρντε βοηθά τη Σπέτσια να μείνει στη Serie A και η ΑΕΚ περιμένει την… οψιόν.

Λεφτά περιμένει να βάλει στα ταμεία της η ΑΕΚ από τον Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν στη Σπέτσια.

Το περασμένο καλοκαίρι, η ΑΕΚ έψαχνε ομάδα για να… ξεφορτωθεί τον Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος έναν χρόνο στους «κιτρινόμαυρους» δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Τελικά, ο Ιταλός εξτρέμ δόθηκε δανεικός στη Σπέτσια, με την Ένωση να κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις και να επιβάλει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς, αν η ιταλική ομάδα μείνει στη Serie A.

Αρκετούς μήνες αργότερα, τα πράγματα εξελίχθηκαν ιδανικά για τον Ντανιέλε Βέρντε, οι μετοχές του οποίου εκτοξεύτηκαν στο Καμπιονάτο. Με επτά γκολ και δυο ασίστ, αποτελεί βασικό στέλεχος της Σπέτσια, η οποία βλέπει με αισιοδοξία την παραμονή της στη Serie A.

Μιλώντας στο calciomercato, ο μάνατζερ του Βέρντε Λουίτζι Λάουρο θυμήθηκε τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του πελάτη του στην Σπέτσια, χαρακτηρίζοντας τες σκληρές. Παράλληλα στάθηκε και στην οψιόν αγοράς που είναι 700.000 ευρώ και υποχρεωτική αν μείνει η Σπέτσια στην Serie A, με τον Ιταλό άσο να θέλει να μείνει στη νέα του ομάδα.

«Η Σπέτσια είναι κοντά στη παραμονή στη Serie A. Ο Ντανιέλε προσφέρει όσα μπορεί και είναι πολύ χαρούμενος. Ελπίζουμε τις επόμενες εβδομάδες να εξασφαλίσει τη παραμονή της στη κατηγορία και με τη βούλα.

Το γεγονός πως έπαιξε εκτός Ιταλίας τον βοήθησε πολύ να εξελιχθεί αγωνιστικά. Επαιξε στη La Liga και το ελληνικό πρωτάθλημα και απέκτησε εμπειρία. Ο προπονητής της Σπέτσια τον πίστεψε πολύ. Ηταν σημαντικό αυτό γιατί η ΑΕΚ ήταν δύσκολη στις διαπραγματεύσεις, βάζοντας αρκετές παραμέτρους στη συμφωνία.

Η Σπέτσια, έχει την υποχρέωση να τον αποκτήσει σε περίπτωση που παραμείνει στη Serie A και προφανώς ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς για να γίνει και ολοκληρωτικά παίκτης της Σπέτσια», τόνισε ο Λάουρο.

Daniele Verde ● Spezia Calcio ● 2021 ● Skills & Goals ᴴᴰ



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved