ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο, γκολ, δοκάρια - Ο απολογισμός των διεθνών (videos+photos)

ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο, γκολ, δοκάρια - Ο απολογισμός των διεθνών (videos+photos)

ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» έκανε τον απολογισμό των διεθνών του.

Οι διεθνείς επέστρεψαν και ο ΠΑΟΚ πλέον κοιτάει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Στον «Δικέφαλο», ωστόσο, έκαναν έναν απολογισμό με την παρουσία των διεθνών παικτών της ομάδας.

Στο σάιτ της ΠΑΕ αναφέρεται: «Πρώτες εμφανίσεις, επιστροφές και γκολ για τους διεθνείς του Δικεφάλου στα παιχνίδια του Μαρτίου. Το paokfc.gr κάνει τον δικό του απολογισμό.

H Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στον προκριματικό όμιλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Ισπανία, στη συνέχεια κέρδισε την Ονδούρα σε φιλικό στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ το βράδυ της Τετάρτης (31.03) δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Γεωργία και αρκέστηκε στο 1-1.

Ο Χρήστος Τζόλης αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο σε κάθε παιχνίδι, περνώντας ως αλλαγή στο παιχνίδι στη Γρανάδα και ως βασικός στα άλλα δύο, είχε διάθεση, έδειξε καλά στοιχεία, ενώ έχασε και κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Με τον Ίνγκι Ίνγκασον να παίζει τρία 90λεπτα, η Ισλανδία δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε την πορεία της προς το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι Ισλανδοί ηττήθηκαν από Γερμανία με 3-0 και Αρμενία με 2-0, ενώ κατάφεραν να κερδίσουν μόνο το Λίχτενσταιν, στις τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν κι έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη της πρόκρισης.

Ντεμπούτο με γκολ στην Εθνική Πολωνίας για τον Κάρολ Σφιντέρσκι . Ο φορ του ΠΑΟΚ μπορεί στο πρώτο παιχνίδι με την Ουγγαρία (3-3) να έμεινε εκτός αποστολής, αλλά στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ανδόρα, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση και χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά για να σκοράρει. Στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της Αγγλίας ο Σφιντέρσκι πήρε φανέλα βασικού από τον Πάουλο Σόουζα και μέτρησε άλλα 45 λεπτά.

Η επιστροφή του Μάικλ Κρμέντσικ στην Εθνική Τσεχίας δεν συνοδεύτηκε από κάποιο γκολ, αλλά είχε σίγουρα θετικό πρόσημο. Ο επιθετικός του Δικεφάλου είδε από τον πάγκο τη νίκη 6-2 κόντρα στην Εσθονία, πήρε φανέλα βασικού στην ισοπαλία 1-1 με το Βέλγιο, ήταν εξαιρετικός έχοντας και δοκάρι, ενώ πέρασε ως αλλαγή στο 53′ στην ήττα με 1-0 στην έδρα της Ουαλίας.

Εξαιρετική εκκίνηση στον προκριματικό όμιλο για την Εθνική Σερβίας που σε τρεις αγώνες συγκέντρωσε επτά βαθμούς και μοιράζεται την κορυφή στον όμιλο με την Πορτογαλία. Οι Σέρβοι κέρδισαν με 3-2 την Ιρλανδία, ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τους Πορτογάλους εντός έδρας, ενώ επικράτησαν του Αζερμπαϊτζάν εκτός έδρας με 1-2, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να περνάει σαν αλλαγή στην τελευταία αναμέτρηση στο 64′.

Ο Ραχμάν Μπάμπα επέστρεψε στην Εθνική Γκάνας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Νότιο Αφρική (1-1) αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας, ενώ στη νίκη 3-1 επί του Σάο Τόμε βρήκε δίχτυα αγωνιζόμενος στη φυσική του θέση.

Με λευκή ισοπαλία κόντρα στην Κύπρο στο γήπεδο της Λεωφόρου ξεκίνησε την πορεία της στα προκριματικά του Euro η Εθνική Ελλάδας Κ21. Οι Μιχαηλίδης , Λύρατζης και Τσιγγάρας αγωνίστηκαν σε όλη την αναμέτρηση, ενώ ο Κούτσιας πέρασε ως αλλαγή στο 64΄».



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved