ΟΦΗ: Με Γρίβα-Διαμαντή η προπόνηση

ΟΦΗ: Με Γρίβα-Διαμαντή η προπόνηση

ΟΦΗ: Επέστρεψαν οι διεθνείς στο Ηράκλειο, συνεχίζουν εκτός οι γνωστοί απόντες.

Με δύο νέα πρόσωπα συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του ΟΦΗ. Πρόκειται για τους διεθνείς της ομάδας του Νίκου Νιόπλια. Οι Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και επέστρεψαν στην Κρήτη, συμμετέχοντας κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής (26/3).

Αντίθετα, όσοι έχουν προβλήματα τραυματισμών και είναι εκτός, συνέχισαν τα ατομικά προγράμματά τους και τις θεραπείες τους.

Αναλυτικά όσα έγιναν στην προπόνηση της Παρασκευής:

«Με τους διεθνείς, Φροίξο Γρίβα και Απόστολο Διαμαντή, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (26/3) η προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο νεαρός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο εκ των αμυντικών της ομάδας μας, ο οποίος αγωνίστηκε στο χθεσινό (25/3) ματς της Εθνικής Ελπίδων με την Κύπρο, ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και ο Jonathan De Guzman, για λόγους ξεκούρασης.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Πραξιτέλης Βούρος, Juan Neira και Vahid Selimovic, με τους Απόστολο Γιάννου, Κώστα Γιαννούλη, Δημήτρη Σωτηρίου και Adil Nabi να συνεχίζουν θεραπεία.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τελειώματα φάσεων.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (27/3), στις 11:00».



UEFA: Αυστηρές κυρώσεις σε Λιλ
UEFA: Αυστηρές κυρώσεις σε Λιλ
Euroleague: Στην 7η θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR, μία νίκη απ' το πλεονέκτημα - Η βαθμολογία
Euroleague: Στην 7η θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR, μία νίκη απ' το πλεονέκτημα - Η βαθμολογία
Λεσόρ: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ»
Λεσόρ: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ»
Γιοβάνοβιτς: «Μονότονοι στην επιθετική μετάβαση»
Γιοβάνοβιτς: «Μονότονοι στην επιθετική μετάβαση»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved