Άρης: Σοβαρό πλήγμα με Μπεναλουάν, κρίνεται του Γκαρσία

Άρης: Σοβαρό πλήγμα με Μπεναλουάν, κρίνεται του Γκαρσία

Άρης: Νοκ-άουτ ο Γιοχάν Μπεναλουάν, ο οποίος υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο κατά την προπόνηση της Παρασκευής.

Η προετοιμασία του Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, φτάνει στο τέλος της. Οι «κίτρινοι» ουσιαστικά πραγματοποίησαν την τελευταία τους δυνατή προπόνηση πριν την έναρξη των play offs την Παρασκευή (19/3).

Τα νέα ωστόσο δεν ήταν ευχάριστα, καθώς ο Γιοχάν Μπεναλουάν μπήκε στο ιατρικό δελτίο των «κιτρινόμαυρων». Ο έμπειρος αμυντικός χτύπησε στην προπόνηση και υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση.

Η εξέταση έδειξε μερική ρήξη έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο και θα ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα θεραπειών, ωστόσο θα μείνει εκτός για ένα σημαντικό διάστημα.

Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια πήραν μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος. Όμως οι πιθανότητες για να είναι έτοιμοι στο ματς με τους Πειραιώτες, δεν είναι ίδιες.

Ο Ματίγια πολύ δύσκολα θα ακολουθήσει την αποστολή, ενώ για τον Αργεντινό εξτρέμ οι πιθανότητες είναι σαφώς περισσότερες και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση του Σαββάτου που θα είναι και η τελευταία πριν το ταξίδι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση της Παρασκευής:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου” Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21/03, 17:15), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού (αύριο το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο” (ενεργοποίηση, επιθετική τακτική, αμυντική υποομαδική τακτική και τελειώματα φάσεων) με τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να συμμετέχουν και πάλι σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης, ενώ οι Κώστας Μήτρογλου, Εργκυς Κάτσε και Κριστιάν Γκάνεα, από την πλευρά τους, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο Σάντε Σίλβα (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ενώ στον αντίποδα επανέρχεται ο Ντάνιελ Μαντσίνι, που εξέτισε την ποινή του.

* Οι ποδοσφαιριστές, καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορωνοϊού και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά».



Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved