Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Όταν γίνεται… ροντέο η Λεωφόρος! (Videos+Photos)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Όταν γίνεται… ροντέο η Λεωφόρος! (Videos+Photos)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Επεισόδια, αντικείμενα, συμπλοκές παικτών, τραυματισμός Ίβιτς και ένα ματς που γίνεται… ροντέο!

Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ήταν τη σεζόν 2017-18. Από τότε έχουν περάσει τρία χρόνια και οι δύο ομάδες μετά από μια παύση δύο ετών στο ΟΑΚΑ, επιστρέφουν στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Εκεί όπου οι αναμετρήσεις τους τα τελευταία χρόνια είναι το λιγότερο… επεισοδιακές!

Σε αγωνιστικό επίπεδο υπάρχουν πράγματα για να σταθεί ο καθένας. Ο Παναθηναϊκός θέλει να επαναλάβει αυτό που είχε κάνει για τελευταία φορά στις 4 Δεκεμβρίου του 2016. Τότε που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ένα σουτ του Λουντ έδωσε τη νίκη με 1-0:

 

Δυστυχώς το αγωνιστικό πολλές φορές πέρασε σε δεύτερη ή και σε τρίτη μοίρα. Γιατί στη Λεωφόρο τα παιχνίδια των δύο αυτών ομάδων τα προηγούμενα χρόνια, έχουν τα πάντα! Όχι με την καλή έννοια, αλλά τα πάντα…

Όπως το ματς των play offs του 2014. Συγκεκριμένα στις 4 Μαϊου του συγκεκριμένου έτους. Ένα παιχνίδι που έμοιαζε με ευκαιρία για να επιτραπεί η μετακίνηση οπαδών. Στο «Απόστολος Νικολαϊδης» είχε πάει και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, σε μια μορφή γιορτής του γεγονότος της παρουσίας οπαδών του ΠΑΟΚ! Αλλά όλα πήγαν στραβά…

Με την είσοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ άρχισαν μεγάλης έκτασης επεισόδια. Τα οποία αμαύρωσαν όλη την προσπάθεια φυσικά και σα να μην έφτανε αυτό, αντί να… ανοίξουν το δρόμο της μετακίνησης οπαδών, έφεραν τιμωρίες και για τα δύο κλαμπ. Στο αγωνιστικό το ματς έληξε 1-1, αλλά στην ουσία δεν ενδιέφερε κανέναν με όσα είχαν προηγηθεί:

 
Ένα χρόνο μετά, έγινε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου στον αγωνιστικό χώρο! Με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί 4-3. Αλλά ουδείς ασχολήθηκε και μ’ αυτό! Βλέπετε το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας των «πράσινων» για όσα είχαν γίνει στο ντέρμπι με τον αιώνιο. Έτσι το παιχνίδι αυτό λειτούργησε ως ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των φίλων του «τριφυλλιού». Που δεν είχαν δικαίωμα να βρεθούν στις εξέδρες, αλλά μαζεύτηκαν κατά χιλιάδες πάνω στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και έμειναν εκεί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού:
 
 

Το… κερασάκι στην πικρή τούρτα των όσων έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού σε ματς με τον ΠΑΟΚ, ήρθε στα Play offs της περιόδου 2016-17. Λίγο καιρό μετά τη ρεβάνς Κυπέλλου στην Τούμπα (νίκη ΠΑΟΚ 4-0 έντονες διαμαρτυρίες Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του Κύζα) το ματς… μύριζε μπαρούτι! Υπήρξαν δύο αποβολές στη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός παρά τις πολλές απουσίες του ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Στο δεύτερο μέρος μια φάση στην περιοχή των «πράσινων» έφερε… ξύλο! Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Με πρωταγωνιστές τον Μπεργκ και τον Κρέσπο και εν συνεχεία σχεδόν και τους 20 που ήταν στο χορτάρι εκείνη την ώρα!

Ως συνέχεια αυτού του επεισοδίου, ήρθε το αντικείμενο που χτύπησε στο κεφάλι τον Βλάνταν Ίβιτς. Με τον Σέρβο τεχνικό να πέφτει στο χορτάρι και εν συνεχεία να φεύγει για τα αποδυτήρια κι από εκεί στο νοσοκομείο. Το παιχνίδι τελείωσε εκεί και το πήρε στα χαρτιά ο ΠΑΟΚ. Όμως αυτό ήταν το τελευταίο που απασχολούσε, σε ένα ματς που γράφτηκε στην ιστορία όχι για καλό λόγο:



Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved