ΠΑΟΚ: Στους «τελικούς» με τους μισούς στην έξοδο! (photos)

ΠΑΟΚ: Στους «τελικούς» με τους μισούς στην έξοδο! (photos)

ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» έχει ξεκινήσει ήδη τον κύκλο των ντέρμπι για τη φετινή σεζόν με πολλούς παίκτες να σκέφτονται την επόμενη ομάδα τους.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ακολούθησε ο Άρης και τώρα ο Παναθηναϊκός.

Ο «Δικέφαλος» μπήκε σε μία περίοδο που έχει να δώσει μαζί με τα ημιτελικά του Κυπέλλου μόνο δύσκολα παιχνίδια. Το αγωνιστικό του πρόβλημα είναι μεγάλο, όπως φάνηκε στα δύο τελευταία ματς. Εκτέθηκε αμυντικά, ενώ επιθετικά ήταν νωθρός κι ασύνδετος. Στην τελική ευθεία οφείλει να μπει ενωμένος για να πετύχει την έξοδο στην Ευρώπη και ως δεύτερος που είναι ο ένας στόχος του. Ο άλλος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το να μπει ενωμένος, ωστόσο, δεν είναι και το πιο εύκολο τη στιγμή που πολλοί παίκτες είναι στον αέρα και σκέφτονται ήδη την επόμενη ομάδα τους. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος είχε κι επεισόδιο με οπαδούς στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Άρη μοιάζει απίθανο να παραμείνει. Θα γίνει προσπάθεια να πουληθεί ή να λύσει το συμβόλαιό του στο τέλος των πλέι οφ. Είναι κάτι, άλλωστε, που πλέον επιθυμεί και ο ίδιος και το έχει μεταφέρει στη διοίκηση.

Ο Ελ Καντουρί δεν ανανεώνει και δεν ξεκινάει βασικός. Ο Πάμπλο Γκαρσία ουσιαστικά προχωράει τα πλάνα του χωρίς να υπάρχει ο Μαροκινός στην επόμενη μέρα. Ο Αουγκούστο είναι εκτός πλάνων και θα μετακομίσει στη Βραζιλία είτε με πώληση είτε με τη μορφή δανεισμού.

Ο Τσόλακ που δεν υπολογιζόταν έφυγε και ο Ζαμπά είναι επίσης στην έξοδο. Ο Μπάμπα και ο Κρμέντσικ είναι δανεικοί. Ο ΠΑΟΚ μπορεί ν’ αποφασίσει να τους κρατήσει, αλλά σίγουρα όχι με τα ποσά που απαιτούνται στην παρούσα φάση. Για τον Τσέχο για παράδειγμα, είναι αδύνατον να δώσει 4-5 εκατ. ευρώ.

Οι Νινούα, Περέιρα είναι στο ρόστερ, όμως, κρίνονται προς το παρόν ανέτοιμοι τακτικά για να βοηθήσουν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επίπεδο. Ο Σφιντέρσκι επίσης δεν δείχνει διάθεση να ανανεώσει και αναμένεται κι αυτός το καλοκαίρι να πουληθεί. Ο Καγκάβα που ήρθε έπειτα από σημαντικό διάστημα απραξίας φάνηκε και με τον Άρη ότι είναι πίσω σε ρυθμό. Ακόμα και ο Βαρέλα που είναι βασικός, λόγω υψηλού συμβολαίου γνωρίζει ότι ο «Δικέφαλος» δεν θα είχε αντίρρηση να τον δει στην έξοδο.

Οπότε, το ρόστερ του ΠΑΟΚ μπορεί να μοιάζει στην πράξη πλούσιο, αλλά δεν είναι. Οι λύσεις στερεύουν αγωνιστικά και πολλοί παίκτες δεν νιώθουν σημαντικοί. Οι Θεσσαλονικείς έχουν μπροστά τους 13 ή 14 (εφόσον περάσουν τελικά) ματς φωτιά. Όπου όλοι θα έπρεπε να είναι χρήσιμοι. Αυτό δεν συμβαίνει όμως.



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved