Τσιλούλης: «Η ΑΕΚ δέχεται εύκολα γκολ»
SHARE

Τσιλούλης: «Η ΑΕΚ δέχεται εύκολα γκολ»

Την αμυντική αδυναμία της ΑΕΚ θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί ο Απόλλων Σμύρνης, όπως τόνισε ο Σωτήρης Τσιλούλης.

Στο γκολ θα κριθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕΚ με τον Σωτήρη Τσιλούλη να τονίζει πως η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο. Ο επιθετικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε στην κάμερα της Nova για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιλούλη:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα εκτός έδρας. Η ΑΕΚ είναι ποιοτική ομάδα. Σίγουρα έχουμε αποδείξει ότι κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όπως αποδεικνύει το πρωτάθλημα έχει εκπλήξεις κάθε ομάδα μπορεί να πάρει αποτελέσματα σε οποιαδήποτε έδρα. Εμείς θα πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια θα παλέψουμε για κάθε στιγμή. Ό,τι πάρουμε από αυτό το παιχνίδι είναι καλό».

Για την νίκη επί του ΟΦΗ: «Σίγουρα το τελευταίο τρίποντο στην έδρα μας ήταν σημαντικό. Δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε. Στο τέλος σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί. Πάμε με πολύ καλή ψυχολογία στο επόμενο παιχνίδι».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Θα κριθεί στο γκολ το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι παιχνίδια στα οποία όποιος αντίπαλος πετύχει είναι σημαντικό. Προερχόμαστε από ένα μήνα με πολλά παιχνίδια και υπάρχει κούραση. Παρ' όλα αυτά η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που σκοράρει εύκολα, αλλά δέχεται και γκολ επίσης εύκολα».Διαρκείς οι αυξήσεις των δόσεων για την πλειονότητα των δανειοληπτών
Διαρκείς οι αυξήσεις των δόσεων για την πλειονότητα των δανειοληπτών
Η Κατάρ(α) της προπαγάνδας
Η Κατάρ(α) της προπαγάνδας
ΔΥΠΑ:Από 5/12 η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και Δώρου Χριστουγέννων
ΔΥΠΑ:Από 5/12 η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και Δώρου Χριστουγέννων
Παναργειακός: «Φωνάζει» για τη διαιτησία με Πανιώνιο
Παναργειακός: «Φωνάζει» για τη διαιτησία με Πανιώνιο