ΠΑΣ Γιάννινα: Το ελληνόπουλο που «γυάλισε» σε ομάδα της Αθήνας και το «τριφύλλι»! (videos+photos)

ΠΑΣ Γιάννινα: Το ελληνόπουλο που «γυάλισε» σε ομάδα της Αθήνας και το «τριφύλλι»! (videos+photos)

ΠΑΣ Γιάννινα: Το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Καρτάλη λήγει το καλοκαίρι και ήδη τον κοιτάει αθηναϊκή ομάδα, ενώ και οι μεγάλοι πλέον τον παρακολουθούν στενά.

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξανδρος Καρτάλης έβγαλε μάτια στα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Με μία ασίστ στον πρώτο αγώνα, στο γκολ του Κάργα με εκτέλεση κόρνερ και μία στη Λεωφόρο με το «γλυκό» χτύπημα με το αριστερό στο φάουλ για το 0-1 του Παντελάκη, έβαλε κι αυτός τη σφραγίδα του για τη μεγάλη πρόκριση.

Ο Καρτάλης στις 29 Ιανουαρίου έκλεισε τα 26 του χρόνια. Γεννήθηκε στη Γερμανία και μάλιστα στη Νυρεμβέργη, όπως και ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος τον επέλεξε για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μαζί πήγαν στην πόλη της Ηπείρου το καλοκαίρι του 2019. Ο Καρτάλης έχει γίνει εδώ και δύο σεζόν από τους πλέον κομβικούς παίκτες της ομάδας, όμως, το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν.

Δεν έχει ανανεώσει, τίποτα δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί, όμως, αυτή τη στιγμή το πιθανότερο είναι η κάθοδός του στην Αθήνα. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι τον έχει προσεγγίσει ομάδα, όχι από τις μεγάλες, όμως, μετά τις εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό κι από τη στιγμή που είναι ελεύθερος και με κασέ εντός των δυνατοτήτων των μεγάλων, όλα τα σενάρια είναι πάνω στο τραπέζι. Φυσικά υπάρχει ακόμα χρόνος, δεν έχει υπογράψει σε κανέναν, αλλά έχει το δικαίωμα να μιλάει και το κάνει εφόσον αποφασίσει ποιο είναι το επόμενο βήμα του.

Ο Καρτάλης σε 27 παιχνίδια φέτος μετράει πέντε ασίστ. Πέρσι σε 16 αγώνες είχε δύο γκολ και μία ασίστ κι έμεινε εκεί, αφού το πρωτάθλημα σταμάτησε στην δεύτερη κατηγορία εξαιτίας του κορονοϊού. Ο ταλαντούχος μέσος έδειξε και φέτος ότι μπορεί να σταθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Παίζει και στα δύο άκρα, αλλά δεν είναι ο κλασικός εξτρέμ. Φέτος στα μειονεκτήματά του είναι ότι δεν έχει γκολ. Περισσότερο με την ένταση που έχει στο παιχνίδι του και με το καλό αριστερό πόδι, ταιριάζει σε ένα 4-3-3 ως εσωτερικός μέσος. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα πολυεργαλείο.

Ο Καρτάλης έμαθε το ποδόσφαιρο στη Γερμανία και ξεκίνησε την καριέρα του στο «τριφύλλι»… Της Γερμανίας και συγκεκριμένα στη Γκρόιτερ Φιρτ. Αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων, ακολούθησε η Άαλεν και ξανά η Γκρόιτερ, ενώ στη συνέχεια πήγε και στην Τσβικάου.

Όλα αυτά σε χαμηλές κατηγορίες, πριν το καλοκαίρι του 2019 έρθει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δείχνει πλέον έτοιμος για νέα σελίδα στην καριέρα του. Η Αθήνα τον περιμένει. Αν θα είναι σε μικρομεσαία ή μεγάλη ομάδα θα φανεί. Το σίγουρο είναι ότι συστήθηκε στους Έλληνες φιλάθλους για τα καλά και πλέον μπήκε στο μπλοκάκι πολλών ομάδων.

Δείτε στη photo gallery το βιογραφικό του.



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved