ΟΦΗ: Τον πληγώνει η απουσία του κόσμου του! (photos)

ΟΦΗ: Τον πληγώνει η απουσία του κόσμου του! (photos)

ΟΦΗ: Οι Κρητικοί κάνουν πολύ κακή σεζόν, ενώ είναι από τις ομάδες που τους έχει λείψει ο κόσμος.

Στο πρωτάθλημα που βλέπουμε ουσιαστικά δεν υπάρχουν έδρες.

Ναι μεν, είναι για κάθε ομάδα οικείο το γήπεδο κι ο αγωνιστικός χώρος, αλλά είναι διαφορετικό να υπάρχουν οπαδοί στις εξέδρες και να σπρώχνουν τους παίκτες, γεμίζοντας με πίεση τον αντίπαλο. Ο φετινός ΟΦΗ σε κάθε περίπτωση είναι κακός. Είναι, όμως, από τις ομάδες που τους έχει λείψει πολύ ο κόσμος.

Ο ΟΦΗ έχει από τις πιο ισχυρές έδρες. Φάνηκε αυτό τα δύο τελευταία χρόνια με τη συσπείρωση που υπήρχε. Οι Ηρακλειώτες δεν έχουν εκμεταλλευτεί το γήπεδό τους και μοιραία έφτασαν στο σημείο ν’ απειλούνται. Ο κακός ΟΦΗ με 11 ματς εκτός και 12 εντός, έχει φτάσει στο σημείο να έχει περισσότερους βαθμούς μακριά από το σπίτι του!

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου μετράει 10 βαθμούς εκτός Κρήτης με τρεις νίκες, μία ισοπαλία κι επτά ήττες. Εντός έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και ίδιο αριθμό ηττών. Στα τρία παιχνίδια που απομένουν, ο ΟΦΗ έχει να παίξει στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, εντός με την ΑΕΛ που καίγεται για την παραμονή και ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια της σεζόν με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Οι δύο ομάδες που έχει ν’ αντιμετωπίσει εκτός, πέρασαν με νίκες από το Ηράκλειο. Ο Απόλλων νίκησε 0-2 και ο Άρης 0-3! Η ΑΕΛ, αντίθετα, είναι μία από τις ομάδες που νίκησε ο ΟΦΗ εκτός (1-0).

Σοκάρει η διαφορά

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, έχει μόνο δύο νίκες στο σπίτι του, ενώ πέρσι είχε οκτώ! Έφερε επίσης δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Βόλο. Δεν έχασε δηλαδή από ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκό. Πήρε 26 βαθμούς στα 13 ματς και φέτος έχει 10 σε 12… Την τρέχουσα σεζόν εκτός από τον Απόλλωνα και τον Άρη που αναφέραμε, ηττήθηκε από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Βόλο και Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός έδρας την περασμένη σεζόν ο ΟΦΗ είχε μόλις δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες. Οκτώ βαθμούς σε 13 παιχνίδια. Ξεπέρασε φέτος την εκτός έδρας επίδοση που είχε πέρσι και μάλιστα μπορεί να την αυξήσει, αφού απομένουν δύο αγώνες, αλλά εντός τα έκανε θάλασσα. Ακόμα κι αν νικήσει την ΑΕΛ, θα φτάσει τους 12 βαθμούς και θα έχει εντός λιγότερους από τους μισούς που κατέκτησε πέρσι στο σπίτι του…



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved