Ροντρίγκο: «Κάναμε καλό παιχνίδι»

Ροντρίγκο: «Κάναμε καλό παιχνίδι»

ΠΑΟΚ-Λαμία: Ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση της ομάδας του, έμεινε ο Ροντρίγκο Σοάρες!

Εύκολο 4-0, χωρίς απειλές στην άμυνα. Λογικό να είναι ικανοποιημένοι όλοι στον ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τη Λαμία. Ο Ροντρίγκο Σοάρες αυτό ακριβώς επισήμανε μετά το ματς. Τονίζοντας την ανασταλτική παρουσία του «δικέφαλου» που δε δέχτηκε ευκαιρίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ροντρίγκο:

«Σίγουρα είμαι χαρούμενος απ’ το γεγονός πως η ομάδα συλλογικά ήταν καλή. Το ατομικό εμφανίζεται όταν το συλλογικό πάει καλά. Κάναμε καλό παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι αμυντικά και είμαι χαρούμενος που πήγαμε καλά.

Όποτε βρίσκω την ευκαιρία προσπαθώ να σκοράρω, το προσπάθησα, έμεινα κοντά, δεν τα κατάφερα, θα το προσπαθήσω και πάλι.

Ακόμη κι όταν δεχόμασταν κάποια γκολ δουλεύαμε το αμυντικό μας κομμάτι, το κάνουμε στις προπονήσεις καθημερινά. Έχουμε βελτιωθεί πολύ σ’ αυτό. Το ότι παίζαμε πρώτη φορά αυτοί οι τέσσερις στην άμυνα δε μας ανησύχησε. Είναι θετικό και για μένα που είμαι μέλος της τετράδας να μη φάμε γκολ, δίνει ασφάλεια και σιγουριά στα μετόπισθεν.

Ο Μπάμπα έχει έρθει να βοηθήσει. Αν θες να έχεις ανταγωνιστική ομάδα δεν μπορείς να το κάνεις με έναν παίκτη σε κάθε θέση. Δίνει επιλογές στον προπονητή κι αυτό είναι καλό όταν θες να χτίσεις δυνατή ομάδα. Έδειξε πως έχει χαρακτηριστικά να βοηθήσει την ομάδα, μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να μείνουμε απ’ το γεγονός».

 

 



Παναθηναϊκός στους φιλάθλους του: «Στηρίξτε την ομάδα απέναντι στη Βίρτους όπως μόνο εσείς ξέρετε»
Παναθηναϊκός στους φιλάθλους του: «Στηρίξτε την ομάδα απέναντι στη Βίρτους όπως μόνο εσείς ξέρετε»
Μόρις: «Θέλω να φέρω μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι της ομάδας»
Μόρις: «Θέλω να φέρω μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι της ομάδας»
Μπαρτζώκας: «Να μην υποτιμήσουμε την Μπάγερν»
Μπαρτζώκας: «Να μην υποτιμήσουμε την Μπάγερν»
Ηρακλής: Και επίσημα Πετράκης στον πάγκο
Ηρακλής: Και επίσημα Πετράκης στον πάγκο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved