ΠΑΟΚ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιαννούλη για τον «Δικέφαλο» και το αντίο! (photos)

ΠΑΟΚ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιαννούλη για τον «Δικέφαλο» και το αντίο! (photos)

ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος πλέον συνεχίζει στη Νόριτς, παραχώρησε την  αποχαιρετιστήρια συνέντευξη στο PAOK TV.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αγαπήθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και πλέον ζει το όνειρό του στην Αγγλία.

Στη Νόριτς είναι εντυπωσιασμένοι μαζί του κι εφόσον η ομάδα ανέβει, όπως όλα δείχνουν στην Premier League θα τον αγοράσει από τον ΠΑΟΚ με ένα ποσό κοντά στα οκτώ εκατ. ευρώ.

Ο 25χρονος διεθνής αριστερός μπακ παραχώρησε συνέντευξη στο PAOK TV. Μία αποχαιρετιστήρια συνέντευξη, την οποία χρωστούσε. Ο ίδιος συγκλονίζει με όσα λέει.  Σας παρουσιάζουμε ορισμένα αποσπάσματα της συνέντευξης:

Για τη στιγμή του αποχαιρετισμού: «Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί πέρασα πολύ όμορφες στιγμές, δέθηκα με πολλούς ανθρώπους μέσα στην ομάδα. Ήταν αρκετά δύσκολο, ήμουν γεμάτος συναισθήματα και να σου πω την αλήθεια ήθελα να φύγω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την Τούμπα εκείνη την ημέρα, γιατί εκείνη την στιγμή γεμίζεις με συναισθήματα και αναμνήσεις και δεν λειτουργείς όπως πρέπει».

Για το ποιος τον… δυσκόλεψε όταν ήρθε η ώρα για το αντίο: «Με ζόρισε ο Μιχαηλίδης, όταν τον χαιρέτισα σχεδόν δάκρυσε και ζορίστηκα πάρα πολύ εκείνη την στιγμή, οπότε μετά το πήγα πιο… γρήγορα, ώστε να αποφύγω όλη αυτή την συναισθηματική φόρτιση».

Για το τι θα του λείψει περισσότερο: «Πιο πολύ θα μου λείψουν τα αποδυτήρια, γιατί έχω δεθεί με πολλά άτομα και κυρίως τους συμπαίκτες μου, ακόμη και ο καινούργιος προπονητής που δεν πρόλαβα να αγωνιστώ καιρό μαζί του. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, φυσικά υπήρχε και πίεση, αλλά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με όσα πέρασα στην ομάδα».

Για την πιο ωραία στιγμή με τον ΠΑΟΚ: «H στιγμή του νταμπλ φυσικά, το τελετουργικό θα μου μείνει αξέχαστο. Όταν έχω χρόνο μπαίνω και βλέπω ξανά τα video. Ήταν πραγματικά μοναδικές στιγμές που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ στην καριέρα μου».

Για το πόσο άλλαξε: «Άλλαξα ποδοσφαιρικά σε μεγάλο βαθμό, έκανα πράγματα στο γήπεδο που δεν είχα το θάρρος να το κάνω. Όταν γύρισα στον ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια, επέστρεψα ένας διαφορετικός Γιαννούλης. Άλλαξα και ως άνθρωπος. Όταν έχει έναν ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό σου, νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα».

Για την αλλαγή θέσης: «Ίσως ήταν το πιο κομβικό σημείο στην καριέρα μου. Ο κόουτς Γεωργιάδης μου άλλαξε θέση και πραγματικά τον ευχαριστώ ακόμη και τώρα, γιατί ίσως να μην έφτανα εδώ που είμαι τώρα. Ήταν μια πολύ κομβική αλλαγή αυτή».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved