Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι άνθρωποι οι παίκτες, προσπαθούμε να μην έχουν άγχος»!

Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι άνθρωποι οι παίκτες, προσπαθούμε να μην έχουν άγχος»!

ΠΑΟΚ-Λαμία: Στη δουλειά που γίνεται στο ψυχολογικό κομμάτι, στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία!

Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το 5-2 επί της Λαμίας, ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για το γεγονός πως το… βάρος στο «δικέφαλο» έχει πέσει κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι.

Κι αυτό για να φύγει το άγχος που έχουν οι ποδοσφαιριστές και να απελευθερωθούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

«Η ομάδα ξεκίνησε καλά. Ήταν κοντά στην περιοχή του αντιπάλου, δημιουργούσε ευκαιρίες. Πετύχαμε το γκολ που θέλαμε. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε η ομάδα είχε νευρικότητα. Ωστόσο συνεχίσαμε, το παλέψαμε, πετύχαμε, δεχτήκαμε ξανά γκολ. Συνεχίζαμε να παλεύουμε και μετά το 3-2 είχαμε τον απόλυτο έλεγχο.

Δουλέψαμε πολύ με τους παίκτες στην ανάπαυλα στο ψυχολογικό κομμάτι. Μην ξεχνάμε πως είναι άνθρωποι. Προσπαθούμε να τους έχουμε όσο καλύτερα, για να μην έχουν άγχος και να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό».

Για τα γκολ από στημένες φάσεις: «Εμείς προσπαθούμε να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς με τον ίδιο τρόπο και στα στατικά βελτιωνόμαστε. Το σημαντικό στις στατικές φάσεις είναι η συγκέντρωση των παικτών. Όταν ένας παίκτης έχει άγχος ή δεν έχει καθαρό μυαλό, είναι κάτι που μπορεί να κοστίσει. Γι’ αυτό δουλεύουμε ψυχολογικά για να είναι απελευθερωμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά είναι και κομμάτι προπόνησης».

Για τον Μπάμπα: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει καιρό να αγωνιστεί. Από την άλλη όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ έκανε τις εργομετρικές εξετάσεις, οπότε κάνει ένα εξτρά πρόγραμμα. Δεν τον έχουμε δει σε επίσημο αγώνα, ωστόσο αύριο θα έχουμε ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται γιατί έχουμε φιλικό αγώνα προγραμματισμένο μεταξύ μας με την Κ19 και θα δούμε σε ποια κατάσταση είναι. Χρειάζεται υπομονή».

 



Αγρότες: Με τα τρακτέρ στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου - Τι αποφάσισαν στη Νίκαια
Αγρότες: Με τα τρακτέρ στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου - Τι αποφάσισαν στη Νίκαια
Προμηθέας: Κάταγμα στο χέρι ο Ρομπ Γκρέι
Προμηθέας: Κάταγμα στο χέρι ο Ρομπ Γκρέι
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο ντέρμπι «Δικεφάλων»
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο ντέρμπι «Δικεφάλων»
Euroleague: Έκπληξη της Βιλερμπάν πριν την 27η αγωνιστική
Euroleague: Έκπληξη της Βιλερμπάν πριν την 27η αγωνιστική
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved