Παναθηναϊκός: Το 11-3-3 του Μπόλονι που τον φέρνει μία ανάσα από την Ευρώπη! (Photos)

Παναθηναϊκός: Το 11-3-3 του Μπόλονι που τον φέρνει μία ανάσα από την Ευρώπη! (Photos)

Ο Παναθηναϊκός του Λάζλο Μπόλονι στο γήπεδο μοιάζει με ασταμάτητο τρένο και το Οnsports.gr καταγράφει την πορεία, που τον φέρνει στο -2 από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και την έξοδο στην Ευρώπη.

Την πέμπτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός δεν είχε νίκη και με μόλις δύο βαθμούς ήταν στην 12η θέση . Βέβαια δεν είχε δώσει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά η τραγική πορεία μέχρι τότε δεν επέτρεπε ούτε στον πιο αισιόδοξο φίλο του Παναθηναϊκού να πιστέψει, ότι στο τέλος της χρονιάς η ομάδα θα εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη, που είναι ο αυτονόητος στόχος.

Τότε ο Παναθηναϊκός ήταν στο -11 από τον Αρη, στο -7 από τον ΠΑΟΚ, στο -5 από την ΑΕΚ και τον Αστέρα και στο -8 από τον Βόλο! Σήμερα μετά την 21η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός είναι στο +14 από τον Βόλο, στο -4 από τον Αρη , στο +2 από τον Αστέρα, στο -2 από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ , δηλαδή από την τέταρτη θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη, αν το κύπελλο το κατακτήσει μία από τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, η ο ίδιος ο Παναθηναϊκός.

Μιλάμε για μία ξέφρενη πορεία και χωρίς καμία υπερβολή τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού επί εποχής Μπόλονι, είναι αποτελέσματα ομάδας, που κάνει πρωταθλητισμό.

ΤΟ 11-3-3

Σε 17 παιχνίδια στον πάγκο ο Μπόλονι έχει 11 νίκες , 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Οι ήττες είναι εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και στο ΟΑΚΑ από τον Ατρόμητο. Και τα τρία παιχνίδια βάση εμφάνισης και διαιτητικών αποφάσεων εδικαιούτο να μην τα χάσει. Οι ισοπαλίες του Παναθηναϊκού του Μπόλονι ήταν με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ(στην πρώτη του Μπόλονι), με τον Αστέρα και την Λαμία στην Λεωφόρο με 0-0. Όλα τα άλλα παιχνίδια η ομάδα τα πήρε και αυτό το γεγονός, την έχει φέρει σε απόσταση ανάσας από την τέταρτη θέση. Ο συντελεστής τερμάτων σε αυτά τα παιχνίδια είναι 22-9.

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΕΡΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Εξαιρετική είναι και η επίδοση της ομάδας του Μπόλονι εκτός έδρας. Εχει φέρει τέσσερα συνεχόμενα διπλά σε Ριζούπολη, Βικελίδης, Βόλο και Περιστέρι και έχει άλλα δύο διπλά στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και στην Λαμία. Οι μόνες εκτός έδρας ήττες επί Μπόλονι είναι από τον ΠΑΟΚ(2-1) και τον Ολυμπιακό(1-0). Συνολικά ο Παναθηναϊκός του Μπόλονι σε οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια έχει 6 νίκες και 2 ήττες. Δεν έχει φέρει ισοπαλία η ομάδα , που έχει συντελεστή τερμάτων σε αυτά τα εκτός έδρας ματς 12-6.

ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ

Από τότε, που άλλαξε έδρα ο Παναθηναϊκός και παίζει στην Λεωφόρο δεν έχει δεχθεί γκολ σε πέντε παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΣ(2-0), Αστέρα(0-0), ΑΕΛ (2-0), ΟΦΗ(2-0), Λαμία(0-0). Συνολικά από τότε, που ήρθε ο Μπόλονι σε 9 εντός έδρας παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έχει 5 νίκες , 3ισοπαλίες και 1 ήττα. Ο συντελεστής τερμάτων είναι 10-3. Γκολ εντός έδρας η ομάδα του Μπόλονι έχει να δεχθεί από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το τελευταίο, που έδωσε στο ΟΑΚΑ και ήρθε 2-1. Και η μοναδική εντός έδρας ήττα ήταν από τον Ατρόμητο, πριν ένα γύρο, όπου οι «πράσινοι» έχασαν στο ΟΑΚΑ με 0-1, αλλά τους αδίκησε το σκορ, αφού είχαν πολλές ευκαιρίες, για να κερδίσουν.

ΟΚΤΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΗΤΤΗΤΟΣ

Η ξέφρενη πορεία της ομάδας του Μπόλονι φαίνεται από το γεγονός, ότι έχει να χάσει από ….πέρυσι. Από το τελευταίο παιχνίδια του πρώτου γύρου, που έγινε το 2020 και ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 στην Τούμπα. Σε οκτώ παιχνίδια μέσα στο 2021 ο Παναθηναϊκός έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες με συντελεστή τερμάτων 11-2.

Η ΞΕΦΡΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ

Ας δούμε τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού με τον Μπόλονι στον πάγκο:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ 1-1

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 1-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΛ 2-0

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ 2-0

ΒΟΛΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ 0-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3



ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’, κυνηγά θαύμα ο Παναθηναϊκός Β'
Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’, κυνηγά θαύμα ο Παναθηναϊκός Β'
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο κομβικός ρόλος του Εργκίν Αταμάν - Έκτο Final Four με τρίτη διαφορετική ομάδα
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο κομβικός ρόλος του Εργκίν Αταμάν - Έκτο Final Four με τρίτη διαφορετική ομάδα
Μεντιλίμπαρ: «Όλα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο»!
Μεντιλίμπαρ: «Όλα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved