Μπόλονι: «Καλοί παίκτες, δεν είναι μάγοι»!

Μπόλονι: «Καλοί παίκτες, δεν είναι μάγοι»!

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τους νεοφερμένους που έδωσαν τη νίκη στο Περιστέρι-Το παράπονο για τη λιγότερη ξεκούραση απ’ τον Ολυμπιακό πριν το ντέρμπι!

Σημαντική νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-2 και ο Λάζλο Μπόλονι έμεινε ικανοποιημένος απ’ το γεγονός όπως είναι λογικό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για τη σημαντική συνεισφορά των νέων παικτών στο αποτέλεσμα, αναγνωρίζοντας τη βοήθεια και των… παλιών φυσικά! Επισήμανε, πάντως, πως δεν είναι… μάγοι!

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός μετά το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ, θα έχει ουσιαστικά δύο μέρες λιγότερη ξεκούραση καθώς παίζει μια μέρα αργότερα κι έχει και ταξίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι:

«Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουν μια επίθεση που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιονδήποτε. Για να μπορείς να τους κοντράρεις πρέπει να κάνεις ματς πέρα απ’ το μέσο όρο. Δε θα ήθελα να μιλήσω για δυσκολίες πριν τον αγώνα. Οι παίκτες μου ξεκίνησαν καλά, μπήκαν σωστά στον αγώνα. Είχαμε μεγαλύτερη δυσκολία όταν ο αντίπαλος έγινε πολύ επιθετικός στο παιχνίδι του και είχαμε δυσκολία για να αντισταθούμε».

Για τα όσα έδωσαν τα τρία νέα αποκτήματα: «Γνώριζα πως είναι καλοί παίκτες και χρήσιμοι για το Πρωτάθλημά μας. Δε θέλω να πω πάρα πολλά θετικά πράγματα, διότι είναι και παραμένουν ποδοσφαιριστές, δεν είναι μάγοι, δεν κάνουν θαύματα. Ας μείνουμε λογικοί. Πραγματικά έμειναν σε σωστό επίπεδο, έκαναν καλή δουλειά με τους συμπαίκτες τους. Η υποδοχή που έτυχαν απ’ τους συμπαίκτες τους, ήταν θετική. Έκαναν τα πάντα για να μην αισθανθούν οι νέοι παίκτες πως είναι κάπου εκτός».

Για την αλλαγή στην ενδεκάδα με τον Σανκαρέ και τον Βιγιαφάνιες: «Όταν έχω στον πάγκο τον Μακέντα και τον Ιωαννίδη, τον Βιγιαφάνιες και τον Νιάς, είμαι πιο ήρεμος. Είχα τη δυνατότητα την εναλλακτική του Λούκας που ξέρετε τι είναι».

Για την δύσκολη εβδομάδα με Κύπελλο και ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πρώτα να μάθω τι συμβαίνει με τον Σένκεφελντ. Θέλω να ελπίζω πως δεν είναι κάτι που θα κρατήσει. Χτυπάω ξύλο. Από τότε που προπονείται μαζί μου δεν είχε μυϊκούς τραυματισμούς. Οι τραυματισμοί όπως του Σαβιέρ ή όπως τώρα με τον Σένκεφελντ, μη μας δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα ή νέα θέματα με τον κορονοϊό. Το να δουλέψουμε και για το Κύπελλο και μετά για τον Ολυμπιακό, είναι μικρές οι αποστάσεις. Οτιδήποτε κι αν κάνουμε, πρώτα σκεφτόμαστε εμάς τους ίδιους. Έχουμε πολλούς αντιπάλους. Τα Γιάννινα που είναι φιλόδοξοι και παίζουμε στο γήπεδό τους. Έχουμε τον Ολυμπιακό και έχουμε τα ταξίδια που σημαίνει πως έχουμε δύο μέρες λιγότερες για να ανασυνταχθούμε απ’ τον Ολυμπιακό. Δεν είναι λογικό να μην μπορούν να μπουν και οι δύο ομάδες στο ίδιο χρονικό διάστημα για να έχουν ίδιο χρόνο προετοιμασίας. Αποτελεί ερωτηματικό που είναι στο κεφάλι μου».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved