Σνάουτσνερ: «Αυτό είναι το πλάνο για Καγκάβα - Τι γίνεται με Μπαμπά και Αουγκούστο»

Σνάουτσνερ: «Αυτό είναι το πλάνο για Καγκάβα - Τι γίνεται με Μπαμπά και Αουγκούστο»

Ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και για το πλάνο που υπάρχει για τον Σίντζι Καγκάβα.

Ο Μίροσλαβ Σνάουυτσνερ, μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και για το πλάνο με τον Σίντζι Καγκάβα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τις δύο σερί νίκες του ΠΑΟΚ: «Κάναμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μια στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο νομίζω βρήκαμε το δρόμο και στα δύο τελευταία παιχνίδια η εμφάνιση μας είναι αρκετά καλή, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις βάλαμε και πολλά γκολ. Αλλά αυτό, δεν σημαίνει τίποτα, συνεχίζουμε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τώρα, έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας».

Για τον Καγκάβα και το ποτέ θα είναι 100% έτοιμος: «Έπαιξε περίπου 25 λεπτά, μπήκε αλλαγή και φάνηκε η ποιότητα του και η ηρεμία του στο παιχνίδι, βλέπαμε πως μιλάει με τους παίκτες στο γήπεδο, ήταν πολύ θετικό. Βοηθάει πολύ τους άλλους παίκτες η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος στο 100% για να παίζει 90 λεπτά. Δουλεύει παραπάνω, όταν τελειώνουμε την προπόνηση σε κάποια κομμάτια για την φυσική του κατάσταση. Σιγά-σιγά και παιχνίδι με παιχνίδι θα πάρει λεπτά συμμετοχής».

Για την εμφάνιση του Τσιγγάρα και το πρώτο του γκολ: «Χαρήκαμε που είδαμε τον Χάρη στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Έκανε ένα καλό παιχνίδι και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι, μας δίνει ηρεμία στο κέντρο τον ξέρουμε καλά. Νομίζω μπορεί να μας βοηθήσει, βέβαια του λείπουν παιχνίδια και εμπειρία αλλά νομίζω αυτό μπορεί να το βελτιώσει μόνο αν παίζει κάθε Σάββατο ή Κυριακή, χαίρομαι για τον Χάρη».

Για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και το αν υπολογίζεται για τη συνέχεια: «Μιλήσαμε με τον Ντάγκλας, είχαμε συζητήσεις. Νομίζω καταλαβαίνει σε ποια ομάδα παίζει, είναι διαθέσιμος δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα και είναι μια επιλογή για το αυριανό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Είναι επικίνδυνη ομάδα, θέλει μεγάλη προσοχή, δουλέψαμε και στην τακτική για τον αντίπαλο. Αλλά το σημαντικό είναι πως θα παίξουμε εμείς, θέλει προσοχή και στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε εκεί είχαμε προβλήματα».

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα: «Όχι όλοι είναι έτοιμοι».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο Μπάμπα Ραχμάν: «Δεν ξέρουμε ακόμα έχει κάποια κενά στην φυσική κατάσταση και δεν ξέρουμε αν θα είναι έτοιμος».

Για την κλήρωση του κυπέλλου με τη Λαμία: «Νομίζω δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, ξεφύγαμε από κάποιο ντέρμπι αλλά όλοι θέλουν να κερδίσουν.  Και η Λαμία έχει στόχο να μας περάσει αλλά και εμείς το ίδιο. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να προχωρήσουμε».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved