ΠΑΟΚ: Τα καυτά μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει ο «Δικέφαλος» (photos)

ΠΑΟΚ: Τα καυτά μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει ο «Δικέφαλος» (photos)

ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» προχωράει στη φετινή σεζόν, αλλά στο μυαλό πολλών στη διοίκηση είναι ήδη η επόμενη περίοδος…

Ο ΠΑΟΚ έχει απομακρυνθεί από το πρωτάθλημα και πλέον ο στόχος είναι να τερματίσει στη δεύτερη θέση και παράλληλα να διεκδικήσει το Κύπελλο.

Με αυτά τα δεδομένα ένας από τους στόχους του Πάμπλο Γκαρσία, του Όλαφ Ρέμπε και της διοίκησης, είναι να αξιολογήσουν ποιοι μπορούν να σταθούν σε έναν ΠΑΟΚ που θα κυνηγήσει του χρόνου με περισσότερες αξιώσεις το πρωτάθλημα. Τα μέτωπα, πάντως, που έχει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ είναι πολλά κι αν δεν αρχίσει να τακτοποιεί σύντομα ορισμένα απ’ αυτά, το προσεχές καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα καυτό.

Όσο κι αν φαντάζει νωρίς, ο ΠΑΟΚ έχει πολλές εκκρεμότητες και το προσεχές διάστημα ανάλογα με την πορεία και την εικόνα της ομάδας πολλά μπορούν ν’ αλλάξουν. Ας δούμε, όμως, ποιοι παίκτες είναι αυτοί που θα κληθεί η διοίκηση να βρει λύσεις.

Ελ Καντουρί: Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν, είναι ένας κομβικός παίκτης και σε μία θέση που ήδη δεν υπάρχουν πολλοί έμπειροι ποδοσφαιριστές. Ήδη κυκλοφορούν ομάδες που ενδιαφέρονται και είναι λογικό όσο δεν ανανεώνει ο 30χρονος μέσος να φουντώνουν τα σενάρια. Για προφανείς λόγους…

Μπίσεσβαρ: Ο Ολλανδός πήγε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού και είτε θα μείνει στην Κύπρο είτε αν γυρίσει ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει λύση. Δεν υπολογίζεται φυσικά, αλλά έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και μάλιστα πλουσιοπάροχο.

Αουγκούστο: Έχει εκνευρίσει τους πάντες στην Τούμπα με την αγωνιστική του συμπεριφορά. Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο έως το 2023, ο ΠΑΟΚ δαπάνησε σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ για να τον πάρει και είναι ένα ζήτημα που θ’ απασχολήσει σοβαρά.  Επικρατέστερο σενάριο ο δανεισμός σε ομάδα της πατρίδας του με οψιόν αγοράς.

Ζαμπά: Ο έτερος νεαρός Βραζιλιάνος πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του. Έχει αποδυναμωθεί και προσπαθεί να μπει στο κλίμα. Εμφάνισε κι αυτός τάσεις φυγής πριν λίγο καιρό. Το συμβόλαιό του λήγει το 2023. Τα πράγματα είναι απλά. Ή, θα συνέλθει και θα αποτελέσει μία επιπλέον λύση για τον Πάμπλο Γκαρσία και ουσιαστικά μία νέα μεταγραφή ή θα φύγει κι αυτός για την πατρίδα του. Επειδή δύσκολα θα πληρώσει κάποια ομάδα κι εδώ το πιθανότερο είναι ο δανεισμός με οψιόν αγοράς.

Κρμέντσικ: Ο Τσέχος φορ έχει αποκτηθεί δανεικός κι έχει δείξει ότι διαθέτει ποιότητα για να σταθεί σε έναν ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ. Αλλά για την αγορά του θα απαιτηθούν αρκετά εκατ. ευρώ. Το πώς θα το χειριστεί ο «Δικέφαλος» το θέμα θα εξαρτηθεί κι από μία ακόμα παράμετρο.

Τσόλακ: Αυτή είναι ο Κροάτης φορ. Για τον Τσόλακ ο ΠΑΟΚ έδωσε το καλοκαίρι 3,5 εκατ. ευρώ και στην παρούσα φάση είναι ξένο σώμα. Να βρεθεί ομάδα να δώσει στον ΠΑΟΚ τα λεφτά που δαπάνησε, είναι απίθανο έπειτα από την τραγική σεζόν που κάνει. Ο δανεισμός με οψιόν είναι κι εδώ ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός υπέγραψε για έναν χρόνο και με τα έως τώρα δεδομένα θα μοιάζει απίθανο να μην ανανεωθεί.

Εσίτι: Μία ακόμα υπόθεση όμοια με του Μπίσεσβαρ. Αν τον κρατήσει η Γκαζιάντεπ πληρώνοντας ένα σεβαστό ποσό, έχει καλώς. Αν γυρίσει θα είναι πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο μαζί του έως το 2023, ο Νιγηριανός χαφ παίρνει ένα σεβαστό ποσό κι ασφαλώς θα χρειαστούν λεπτοί χειρισμοί.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved