Παναιτωλικός-Λαμία 0-0: Φεστιβάλ δοκαριών στο Αγρίνιο και ισοπαλία! (videos+photos)

Παναιτωλικός-Λαμία 0-0: Φεστιβάλ δοκαριών στο Αγρίνιο και ισοπαλία! (videos+photos)

Παναιτωλικός-Λαμία: Οι Αγρινιώτες είχαν τρία δοκάρια, η ομάδα της Φθιώτιδας δύο και μοιραία έμειναν στο 0-0.

Ο Παναιτωλικός είχε ανάγκη τη νίκη για να ξεφύγει οκτώ βαθμούς από τη Λαμία και η ενισχυμένη ομάδα της Φθιώτιδας για να αποφύγει επιτέλους την τελευταία θέση.

Τελικά το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειές τους. Ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία ομάδα, αλλά όταν δεν μπορείς να νικήσεις, τουλάχιστον μην χάσεις. Αυτό έκαναν και οι δύο.

Στο ματς, βέβαια, νικητής υπήρξε. Αλλά στα δοκάρια... Πέντε φορές οι παίκτες των δύο ομάδων είδαν τη μπάλα να καταλήγει στα δοκάρια. Τρεις ο Παναιτωλικός και δύο η Λαμία, η οποία, ωστόσο, είχε και μία ακόμα τεράστια φάση. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. 

Σχηματισμοί

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με 4-2-3-1. Ο Τραϊανός Δέλλας είχε τον Κνετ στο τέρμα, δεξί μπακ τον Λιάβα, αριστερό τον Περέιρα και στόπερ τους Κωνσταντόπουλο, Τσότσαλιτς. Στα χαφ ήταν οι Ταχάρ, Τσιγγάρας, οι Ντίας, Μάζουρεκ στα άκρα και ο Μπαρμπόσα πίσω από τον Βέργο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε τον Επασί στο τέρμα, τον Σκόνδρα δεξί μπακ και τον Μαρτίνεθ αριστερό. Στόπερ ήταν οι Τζανετόπουλος, Αντέτζο, στα χαφ οι Μπεχαράνο, Τζανδάρης, στα άκρα οι Ρόμανιτς, Μπα και ο Ταϊρόν πίσω από τον Αραμπούλι.

1-1 στα δοκάρια!

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά και πριν ακόμα περάσουν 65 δευτερόλεπτα, είχε δοκάρι.  Φάουλ του Μπαρμπόσα από δεξιά, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Βέργος και πλάσαρε, αλλά η  μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι!

Η Λαμία, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Στο 9’ είχε κι αυτή δοκάρι.  Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Μπα, η μπάλα πήγε στη συμβολή των δοκών, στην πλάτη του Κνετ και κόρνερ!

Φοβερή φάση η Λαμία

Η Λαμία είχε πάρει πλέον τον έλεγχο, ωστόσο, η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Παναιτωλικό. Σουτ του Ντίας στο 33' από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, απομάκρυνε στη δεξιά του γωνία ο Επασί.

Στο 37’ η Λαμία άγγιξε το γκολ. Σε μπαλιά του Μπεχαράνι, ο Σκόνδρας γύρισε από δεξιά και ο Καραμάνος, ο οποίος είχε περάσει τέσσερα λεπτά νωρίτερα αντί του τραυματία  Μπα, σε κενή εστία σημάδεψε τον Τσότσαλιτς, ο οποίος ήταν στη γραμμή! Στο 43’ κεφαλιά του Καραμάνου, σουτ του Ρόμανιτς έφυγε άουτ.

Τρία δοκάρια, τα δύο σε 1 λεπτό!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά, αλλά η Λαμία είχε την πρώτη μεγάλη φάση.

Από εκτέλεση φάουλ στο 53’, ο Τζανετόπουλος είδε τη μπάλα να φτάνει μπροστά του από τις κόντρες, όμως, η προβολή που επιχείρησε κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Κνετ κι απομάκρυνε ο Βέργος.

Στο επόμενο λεπτό, ο Μάζουρεκ επιχείρησε με μακρινό σουτ να νικήσει τον Επασί, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ!

Τα δοκάρια, όμως, δεν τελείωσαν εκεί. Στο 74΄σημειώθηκε το τρίτο για τον Παναιτωλικό. Ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε κόρνερ και η κεφαλιά του Αζάντι πήγε στο οριζόντιο δοκάρι!

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες απέφυγαν τα ρίσκα και προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με στημένες φάσεις. Στο 87’ κεφαλιά του Κωνσταντόπουλου έφυγε άουτ κι αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση στο ματς.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (85’ Ντάλσιο), Τσότσαλιτς, Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας (69’ Αρσούρα), Λιάβας, Ντίας, Ταχάρ (85’ Γιάκολις), Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (77’ Αριγίμπι), Βέργος (69’ Αζάντι).

 Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (67’ Μπιάρνασον), Ταϊρόν (78’ Προβυδάκης), Μπα (33’ Καραμάνος), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (78’ Πίτι).



«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved