Παναθηναϊκός: Το χιούμορ του Μπόλονι στον Κουρμπέλη!

Παναθηναϊκός: Το χιούμορ του Μπόλονι στον Κουρμπέλη!

Ο Λάζλο Μπόλονι στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη Nova μίλησε για την απουσία του Κουρμπέλη και αστειεύτηκε τονίζοντας, ότι κάνει δήθεν τον άρρωστο.

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην κάμερα της Nova τόσο για το παιχνίδι με τον Αρη που πέρασε, αυτό με τον ΟΦΗ που έρχεται.

Για την έξοδο στην Ευρώπη: «Κοιτάξτε σ’ αυτή την ερώτηση το μόνο που δεν θα ήθελα να πω είναι για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να αποδεχτούμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς και να μην κοιτάμε πολύ μελλοντικά πράγματα. Θέλουμε να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν θέλω να έχω φαντασίες και μετά να μην γίνουν τα πράγματα. Κοιτάζω πάντα το κάθε παιχνίδι. Θέλω να κάνω μικρά βήματα με τον Παναθηναϊκό, αυτό έγινε με την ΑΕΚ με τον Άρη και τώρα έχουμε τον ΟΦΗ, ματς στο οποίο θέλουμε τη νίκη».

Για την επιλογή του Καμπετσή στο ντέρμπι με τον Άρη και τις εκπλήξεις στην ενδεκάδα: «Ναι. Θα ήθελα να σας πω ότι όλοι προσπαθούν. Και το γεγονός ότι ο Μακέντα ή ο Καρλίτος είναι στον πάγκο δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθούν. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη μεγαλύτερης φυσικής δύναμης ή ισχύος για να υποστηρίξει άλλα θέματα. Όπως σας έλεγα είναι σημαντικό το γεγονός ότι εκτός από τον Καρλίτος και τον Μακέντα, όλοι κάνουν προσπάθεια. Μέσα στην εβδομάδα έκανα διάφορα πειράματα και κατέληξα στην απόφαση αυτή. Ήμουν σε μία κατάσταση γκάζι - φρένο. Κάποιοι μου είπαν ότι έκοψα το γόρδιο δεσμό. Δεν συμφωνώ. Είναι μια απόφαση που έλαβα, βγήκε και προχωράμε».

Για τον Μόλο και τον Καμπετσή, που ήταν στην πόρτα της εξόδου και φαίνεται ότι παραμένουν: «Αρχικά δεν θα πρέπει να λέμε κάποια πράγματα που είναι δεδομένα. Εγώ ψάχνω την ισορροπία στην ομάδα. Αυτοί οι παίκτες δεν είναι όπως ο Αντονίτο που αποχώρησε. Θέλω να τους μάθω και να τους δοκιμάσω στα άκρα στη μέση. Ποτέ δεν είπα ότι δεν τους εμπιστεύομαι και ούτε βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Καμπετσή με τον Ρονάλντο, όπως και τον Μολό με τον Μαντσίνι. Σε αυτούς του δύο παίκτες βρήκα ποιότητα και μπορώ να τους χρησιμοποιήσω. Στις προσδοκίες μου απάντησαν θετικά, αλλά το θέμα δεν είναι να ανέβεις στο βουνό αλλά να παραμείνεις».

Για τον Μολό και αν θα καθιερωθεί: «Τον Μολό τον ξέρω από το Μονακό. Έχει μεγάλη καρδιά και θυσιάζεται. Αυτός είναι ο Μολό» Σχετικά με τον Κουρμπέλη, θα ήθελα να του πω να σταματήσει να κάνει ότι είναι δήθεν άρρωστος και να γυρίσει στις προπονήσεις γιατί θέλω να δουλέψω μαζί του (σ.σ. γελώντας)».

Για την απουσία του Κουρμπέλη και πόσο τον απασχολεί: «Σχετικά με τον Κουρμπέλη, θα ήθελα να του πω να σταματήσει να κάνει ότι είναι δήθεν άρρωστος και να γυρίσει στις προπονήσεις γιατί θέλω να δουλέψω μαζί του στην φυσική κατάσταση (σ.σ. γελώντας). Ναι δημιουργεί προβλήματα η απουσία του Κουρμπέλη. Δουλεύουμε πάνω στις εισόδους και στις εξόδους και ο Κουρμπέλης μας δυσκολεύει, όταν ψάχνουμε για τόσο μεγάλο διάστημα κάποιον. Θα θέλαμε να τον έχουμε στη διάθεση μας. Είχαμε πολλές προτάσεις για παίκτες και μας μίλησαν για τον χ, ψ και ω. Πιστέψτε με κάθε μέρα δουλεύουμε και προσευχόμαστε χωρίς να κάνουμε λάθος και να σφάλουμε. Μέχρι τώρα έχουν γίνει λάθη και δεν θέλω να τα μεγαλώσω, αλλά ούτε και να κάνω άλλα».

Για τα μεταγραφικά: «Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε θα πάω στο γραφείο μου να κάνω τηλεφωνήματα και να ασχοληθώ με όλο αυτό».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό στην έδρα τους. Πιστεύω ότι είναι λαβωμένοι μετά το αποτέλεσμα στον Βόλο. Εμείς με την σειρά μας πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved