ΟΦΗ: Αυτά πληρώνουν οι Κρητικοί! (videos+photos)

ΟΦΗ: Αυτά πληρώνουν οι Κρητικοί! (videos+photos)

ΟΦΗ: Οι τραυματισμοί, η επιθετική δυστοκία και κυρίως η άμυνα σουρωτήρι είναι τα στοιχεία που πληγώνουν τους Ηρακλειώτες.

Ο ΟΦΗ περνάει αγωνιστική κρίση. Είναι δεδομένο.

Η ομάδα στο Κύπελλο μετά την ήττα με 2-0 στον Βόλο ασφαλώς είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ο ΟΦΗ, παράλληλα, στο πρωτάθλημα είναι στο -5 από την έκτη θέση. Μακριά από τους βασικούς του στόχους δηλαδή.

Να μπει ξανά στα πλέι οφ και να πάρει παιχνίδια κόντρα στους μεγάλους, ώστε να εξελιχθεί και φυσικά η διάκριση στο κύπελλο. Ο Γιώργος Σίμος δέχεται πυρά, οι παίκτες το ίδιο και η περσινή σεζόν, όπου η ομάδα της Κρήτης άφηνε πολύ καλές εντυπώσεις ανήκει στο παρελθόν.

Ο ΟΦΗ έχει ένα ξεκάθαρο πρότζεκτ. Να στηριχθεί σε νέα παιδιά, αλλά και σε ορισμένους έμπειρους ξένους, προκειμένου να γίνει ανταγωνιστικός. Μακριά από την τοξικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και τα δύο είναι θετικά. Το πρώτο, όμως, θέλει επιμονή, υπομονή κι αποτελέσματα.

Οι Ηρακλειώτες είναι αλήθεια ότι έχουν σταθεί άτυχοι. Σε έναν ολόκληρο γύρο δεν είχαν τον καλύτερό τους παίκτη την περασμένη σεζόν, τον Τσιλιανίδη, που υπέστη ρήξη χιαστών. Με το ξεκίνημα έχασαν τον βασικό τους φορ, τον Φιγκεϊρέδο και κατόπιν με χιαστούς τους Βαζ και Ναμπί. Τρεις παίκτες, οι οποίοι ήταν βασικά εργαλεία στον σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχει πλέον επιθετικός σημείο αναφοράς, ενώ στη διάρκεια της σεζόν, ο ΟΦΗ έχει χτυπηθεί κι από άλλες ατυχίες. Τραυματίστηκαν οι Σακόρ, Νέιρα, ο Ντε Γκούζμαν επίσης έμεινε σημαντικό διάστημα εκτός, ο Μεγιάδο είχε τραυματισμό και τιμωρίες και στην άμυνα επίσης υπήρξαν τραυματισμοί κυρίως των Γιαννούλη, Μαρινάκη, Βούρου, όπως και τιμωρίες του μετριότατου έως τώρα Σελίμοβιτς.

Σουρωτήρι

Ο ΟΦΗ με αρκετές αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι, δεν παρουσιάζει συνοχή και έχει χάσει πολύτιμους βαθμούς. Δέχεται εύκολα γκολ και από τα 19 ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής, έχει δεχθεί γκολ στα 16! Δέχθηκε γκολ στο κύπελλο και στο μοναδικό ευρωπαϊκό ματς, με τον Απόλλωνα Λεμεσού εντός έδρας.

 Στο πρωτάθλημα από τα 17 παιχνίδια, έχει παραβιαστεί η εστία του 14 φορές! Δεν είναι τυχαίο ότι ο ΟΦΗ με 26 γκολ παθητικό, διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα μετά τις ΑΕΛ και Λαμία. Μόνο σ’ ένα εντός έδρας ματς, αυτό με τη Λαμία δεν δέχθηκε γκολ και σε δύο εκτός με ΑΕΛ και Ατρόμητο.  

Αν δεν βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία ο ΟΦΗ και δεν υπάρξουν άμεσα επιστροφές, τότε δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved