Παναθηναϊκός: Η αποθέωση του «Μπάτμαν» κι ο Καμπετσής που βγαίνει στον αφρό (videos+photos)

Παναθηναϊκός: Η αποθέωση του «Μπάτμαν» κι ο Καμπετσής που βγαίνει στον αφρό (videos+photos)

Παναθηναϊκός: Ο έμπειρος γκολκίπερ κρατάει όρθιο το «τριφύλλι» κι ο Καμπετσής, ο οποίος λίγο πριν τη λήξη του συμβολαίου του βγαίνει στο προσκήνιο.

Ο Αργύρης Καμπετσής άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη και ο Σωκράτης Διούδης δεν έκανε τίποτα άλλο από να σηκώνει συνεχώς εμπόδια στην πρώην ομάδα του.

Ο έμπειρος γκολκίπερ έχει να δεχθεί γκολ 450 και πλέον λεπτά, αν υπολογίσουμε και τις καθυστερήσεις. Δέχθηκε γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ από τον Ολιβέιρα στο 88’ κι έκτοτε κράτησε το μηδέν στα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης, ΑΕΛ και Άρη. Στην Τούμπα δεν αγωνίστηκε, λόγω τραυματισμού.

Ο «Μπάτμαν» του Παναθηναϊκού, αφού είναι γνωστό ότι αυτός είναι ο παιδικός του ήρωας, έφτασε τα 91 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Εδώ και καιρό, λοιπόν, έχει ξεπεράσει τα 80 στα οποία σταμάτησε το κοντέρ με τον Άρη. Μία ομάδα, που όπως δήλωσε μετά το ματς στο «Κλ. Βικελίδης» έχει περάσει τη μισή του ζωή.

Αλλά πώς να μην ταυτιστεί με τον Παναθηναϊκό, ένας παίκτης που έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τον σύλλογο; Ο Διούδης στις 3 Φεβρουαρίου θα κλείσει τα 28 του χρόνια. Σε εξαιρετική ηλικία για γκολκίπερ.

Μετράει πλέον 36 παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ κι ελπίζει να συνεχίσει σ’ αυτόν τον ρυθμό. Την περασμένη σεζόν ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2023 κι από τη στιγμή που είναι και διεθνής, ασφαλώς είναι από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του Παναθηναϊκού.

Στον λογαριασμό του στα social media, παράλληλα, ο Διούδης, γνώρισε την αποθέωση. Ο «Μπάτμαν» δέχθηκε εκατοντάδες σχόλια από φίλους του «τριφυλλιού» για την εμφάνισή του και στο ματς με τον Άρη. Υπήρχαν, παράλληλα και ορισμένοι φίλοι του Άρη, που του ζητούσαν συγγνώμη για τις ύβρεις που άκουσε στο γήπεδο.

Στον αφρό, αλλά ίσως είναι αργά

Ο Αργύρης Καμπετσής έφτασε κόντρα στον Άρη τις 50 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ταλαντούχος επιθετικός έφτασε τα πέντε γκολ με τη φανέλα του «τριφυλλιού». Ένα γκολ ανά δέκα συμμετοχές. Αυτό είναι το παραπλανητικό στοιχείο. Για την ακρίβεια έχει ένα γκολ ανά 400 λεπτά συμμετοχής. Ένα κάθε 4,5 ματς σχεδόν. Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν σημείωσε τρία γκολ με ΑΕΛ, Άρη και ΟΦΗ (τα δύο τελευταία στα πλέι οφ) κι όλα ακυρώθηκαν για παραβάσεις συμπαικτών του!

Ο Καμπετσής, έξι μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του, βγαίνει στον… αφρό όμως τώρα ίσως να είναι αργά. Σε ό,τι αφορά την παραμονή του. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήρε τον χρόνο που θα ήθελε και θα έπρεπε. Ο Παναθηναϊκός του έκανε πρόταση για ανανέωση, αλλά μόνο για έναν επιπλέον χρόνο. Από τη μία, γιατί υπάρχουν ορισμένοι στον Παναθηναϊκό, οι οποίοι εκτιμούν σε μεγάλο βαθμό το ταλέντο του. Από την άλλη για να εξασφαλίσει ο σύλλογος ένα μικρό μέρος ως τροφεία μέχρι να συμπληρώσει ο Καμπετσής τα 23 του χρόνια. Τον προσεχή Μάιο θα κλείσει τα 22.

Ο νεαρός φορ έδωσε ασίστ με την ΑΕΛ, πέτυχε γκολ με τον Άρη κι έδειξε την τεχνική του κρατώντας μπάλα όσο μπορούσε, αλλά βοηθώντας κι ανασταλτικά στην πλευρά του. Από τη στιγμή που ήταν διεθνής με την Ελπίδων και πρώτος της σκόρερ τα τελευταία χρόνια, είναι στην ατζέντα ομάδων του εξωτερικού. Πολύ περισσότερο φυσικά είναι γιατί αγωνίστηκε στη Ντόρτμουντ. Έστω και με την δεύτερη ομάδα, αλλά στο Champions League Νέων.

Στο πρωτάθλημα, επίσης, να σημειωθεί ότι έχει 5 τελικές σε 180 λεπτά. Ο μέσος όρος τελικών ανά λεπτά συμμετοχής, είναι μεγαλύτερος κι από του Μακέντα κι από του Καρλίτος. Έφτασε επίσης σε τελικές τους Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ, Ιωαννίδη, παίκτες με πολλαπλάσιο χρόνο. Οι δύο πρώτοι. Ο Ιωαννίδης έχει σχεδόν διπλάσιο.



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved