Παναθηναϊκός: Νικητής στη μάχη της Ευρώπης χωρίς το μισό και πλέον μπάτζετ! (photos)

Παναθηναϊκός: Νικητής στη μάχη της Ευρώπης χωρίς το μισό και πλέον μπάτζετ! (photos)

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» πήρε τη νίκη επί του Άρη με την επιθετική του τριάδα να κοστίζει τα μισά χρήματα του Αγιούμπ!

Στην κορυφή ο Ιωαννίδης, δεξιά ο Εμμανουηλίδης, αριστερά ο Καμπετσής.

Σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός ή θα έμπαινε με νίκη γερά στο κόλπο της Ευρώπης ή θα έβλεπε τον Άρη να ξεφεύγει με έντεκα (ή με «Χ» να παραμένει στους 8) βαθμούς και πλέον να χρειάζεται μία υπέρβαση, το «τριφύλλι» πήγε με επιθετική τριάδα τους τρεις νεαρούς παίκτες. Με μέσο όρο ηλικίας 20.3 χρόνια! Και νίκησε 0-1.

Τρεις παίκτες, που αν έβλεπε κάποιος τα ρόστερ, θα νόμιζε ότι θα αγωνιστούν σε φιλικό προετοιμασίας και ο προπονητής θα πειραματιζόταν. Με κόφτη τον Βέλεθ και δεξί μπακ τον Μολό, ο οποίος (όπως κι ο Καμπετσής) βρισκόταν πριν λίγο καιρό στην πόρτα της εξόδου. Με βασικό και πάλι στα χαφ τον 19χρονο Αλεξανδρόπουλο.

Με αυτούς ο Παναθηναϊκός, με τη συγκεκριμένη σύνθεση, έδωσε μάχη Ευρώπης εκτός έδρας, κόντρα στον καλύτερο Άρη εδώ και χρόνια και νίκησε. Ασφαλώς και δεν έθελξε. Όπως δεν ήταν ελκυστικό το «τριφύλλι» με τον Απόλλωνα, την ΑΕΛ και σε αρκετά ματς νωρίτερα. Τα τελευταία λόγω και των απουσιών ήταν ειδικών συνθηκών.

Με την τραγική εκκίνηση, ωστόσο, που έκανε ο Παναθηναϊκός, με εννέα βαθμούς στα πρώτα εννέα ματς, το ζητούμενο πλέον είναι να γίνεται η δουλειά και να έρχονται νίκες. Ο Άρης είχε πολλές τελικές (ενδεχομένως τις περισσότερες φέτος στα παιχνίδια του), ορισμένες ήταν κλασικές ευκαιρίες, όμως, το «τριφύλλι» με σκόρερ τον Καμπετσή κι έναν εκπληκτικό Διούδη νίκησε.

Πήρε τους τρεις βαθμούς, με την επιθετική του τριάδα να κοστίζει τα μισά χρήματα του Αγιούμπ! Ο Μαροκινός αμείβεται με κάτι περισσότερο από 400.000 ευρώ, όταν οι Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης κοστίζουν πάνω κάτω 200.000 ευρώ!

Κι αν δεν είναι ο Αγιούμπ, είναι δεδομένα το μισό συμβόλαιο κι ακόμα πιο κάτω, των Μακέντα ή Καρλίτος. Το «τριφύλλι» πήρε μία σημαντική νίκη χωρίς το μισό και πλέον μπάτζετ!

Δεν έπαιξαν ο Μακέντα που παίρνει τουλάχιστον μισό εκατ. ευρώ με την ανανέωση πριν λίγους μήνες. Μπήκε αλλαγή στο 80’ ο Καρλίτος, ο οποίος έχει συμβόλαιο μισό εκατ. ευρώ. Έμειναν στον πάγκο ο Αϊτόρ και ο Αγιούμπ που παίρνουν μίνιμουμ 400.000 ευρώ.

 Ήταν στην Αθήνα ο Κουρμπέλης που παίρνει κοντά στο μισό εκατ. ευρώ και φυσικά το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας, ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός παίρνει σίγουρα τα τριπλάσια από τους τρεις νεαρούς μαζί.

Προσθέστε τον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος μπήκε στο 74’ και τον Μπουζούκη που δεν έπαιξε. Οι δύο νεαροί παίρνουν περισσότερα από τα άλλα τρία ελληνόπουλα. Δεν αγωνίστηκε επίσης ο Σάντσες, ο οποίος είναι ο βασικός δεξιός μπακ και στις εξαψήφιες αποδοχές του έχει το «2» μπροστά και ο Σαβιέρ που είναι επίσης κοντά στις 200.000. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για κατόρθωμα και δεν γίνεται να παίξει η ομάδα κι εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.

  



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved