Γρηγορίου: «Με αυτό το πλάνο μέχρι το τέλος»

Γρηγορίου: «Με αυτό το πλάνο μέχρι το τέλος»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της Λαμίας στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Στην τρομερή προσπάθεια των παικτών της Λαμίας αναφέρθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, μετά την ισοπαλία με τον Βόλο. Ο τεχνικός των Φθιωτών με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες, τις μεταγραφές αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Τα είχε όλα το ματς. Στο πρώτο μέρος νομίζω θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις βάσει των τελικών που είχαμε. Από εκεί και ύστερα, στο δεύτερο ημίχρονο πήρε μέτρα και ο αντίπαλος. Ξαναδημιουργήσαμε και εμείς αρκετές φάσεις. Ακόμα και με δέκα, τα παιδιά θέλανε να πάρουν τους τρεις βαθμούς, χάσαμε και το τετ-α-τετ με τον Μπα, είχαμε πάλι ευκαιρίες, αντίστοιχα όμως είχε και ο Βόλος τις στιγμές του για να πάρει τους βαθμούς.

Είμαστε στον ίδιο παρονομαστή με ότι είχα πει πριν τρεις μέρες, γιατί κάθε τρεις μέρες έχουμε παιχνίδι. Ήταν το πέμπτο σε 13 ημέρες, μετά από καραντίνα 12 ημερών. Θα το λέω αυτό συνέχεια γιατί είναι πρωτόγνωρο και θέλω να επιβραβεύσω τα παιδιά που κάνουν μια τρομερή προσπάθεια. Οπότε και με τον βαθμό είμαστε στεναχωρημένοι. Πήραμε ένα βαθμό, που δεν τον πήραμε με τον Ατρόμητο. Συνεχίζουμε, έχουμε πει ότι ο δρόμος είναι μακρύς και θα πορευτούμε σε αυτό το πλάνο μέχρι το τέλος», ανέφερε αρχικά.

Για την εικόνα του πρώτου μέρους και τις μεταγραφές: «Περιμένουμε κι άλλα παιδιά. Ο Τιρόνε και ο Τζανδάρης έχουν ενσωματωθεί άμεσα, παίζουν και αποδίδουν καλά γιατί είχαν έρθει αρκετές ημέρες πριν το Γενάρη και είχαν αρκετές προπονήσεις στα πόδια τους. Αντίθετα, ο Μπιάρνασον και ο Μπα θα χρειαστούν λίγο χρόνο προσαρμογής. Είναι ακόμα δύο μεταγραφές που περιμένουμε, για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ και να πορευτούμε έχοντας ποσοτικές και ποιοτικές λύσεις μέχρι το τέλος».

Για τα ματς με Παναιτωλικό και Απόλλωνα που ακολουθούν: «Όλα τα ματς είναι κομβικά. Έχω πει ότι η ομάδα πρέπει να κυνηγάει παντού βαθμούς, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Οπότε όταν καλείσαι να πάρει παντού βαθμούς για να σώσεις την κατηγορία, θεωρητικά δεν μπορείς να επιλέξεις παιχνίδια και να δώσεις αλλού έμφαση. Προφανώς με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς, έχουν διπλή σημασία. Αλλά όταν κυνηγάς ένα στόχο πρέπει να παίρνεις παντού βαθμούς».

Κλείνοντας εξέφρασε τη συμπαράστασή του στη Football League: «Θα ήθελα να πω και κάτι άλλο. Θέλω να αναφερθούμε όλοι οι Έλληνες προπονητές στη συμπαράσταση όσον αφορά τους συναδέλφους μας στη Football League και στις χαμηλότερες κατηγορίες. Ξεκινώντας η Super League 2 χθες και σήμερα, υπάρχει μία νότα αισιοδοξίας. Το ίδιο θα ήθελα και για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Να μπουν ξανά στην εργασία όλοι οι συνάδελφοι και να είναι καλύτερο το μέλλον. Να μπορέσουμε να προσφέρουμε στον κόσμο αυτές τις δύο ώρες που είναι από τα λίγα πράγματα που τον διασκεδάζουν πλέον».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved