Παναθηναϊκός: Αυξήθηκαν οι σκόρερ και οι βαθμοί (photos)

Παναθηναϊκός: Αυξήθηκαν οι σκόρερ και οι βαθμοί (photos)

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» από τον Ολυμπιακό κι έπειτα γύρισε τον διακόπτη, βρήκε περισσότερους σκόρερ και βαθμούς.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός είχε ένα καλό δεύτερο μέρος, ωστόσο γνώρισε την ήττα.

Από εκείνο το παιχνίδι κι έπειτα γύρισε τον διακόπτη κι έχει βελτιώσει τα αποτελέσματά του. Η εικόνα του δεν είναι ιδιαίτερα καλή, αλλά με το ξεκίνημα που είχε κάνει το «τριφύλλι», το μόνο που είχε κι έχει πλέον σημασία είναι οι βαθμοί.

Ο Παναθηναϊκός πρώτα εννέα ματς πήρε μόλις εννέα βαθμούς! Έναν μέσο όρο ανά αγώνα. Νίκησε τη Λαμία και τον Απόλλωνα Σμύρνης κι έχασε από Αστέρα Τρίπολης, Άρη, Ατρόμητο, Ολυμπιακό. Όλα με σκορ 1-0. Έφερε ισοπαλίες με Βόλο, ΑΕΛ και ΟΦΗ. Όλα με γκολ. Στα παιχνίδια με Λάρισα και Βόλο έφερε 1-1 και με τους Κρητικούς 2-2.

Τρεις σκόρερ

Στα πρώτα εννέα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός είχε μόλις επτά γκολ. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Καρλίτος με τέσσερα. Δύο με τη Λαμία κι από ένα με ΟΦΗ, Βόλο. Δύο γκολ είχε ο Μακέντα κόντρα σε Λάρισα, ΟΦΗ. Ένα σημείωσε ο Χατζηγιοβάνης κι αυτό με πέναλτι κόντρα στον Απόλλωνα.

Από το Φάληρο κι έπειτα, ωστόσο, η κατάσταση άλλαξε προς το καλύτερο σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα και την βαθμολογική συγκομιδή. Στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός έχει 16 βαθμούς. Σχεδόν τους διπλάσιους, σε δύο ματς λιγότερα. Νίκησε Παναιτωλικό, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕΛ, έφερε ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης, με αρκετές απουσίες και ηττήθηκε μόνο από τον ΠΑΟΚ, όπου έλειψαν οι βασικοί Διούδης, Κουρμπέλης.

Οκτώ σκόρερ

Από το ματς με τον Ολυμπιακό κι έπειτα, ο Παναθηναϊκός μετράει επίσης δέκα γκολ. Δεν είχε και πάλι παραγωγή πολλών φάσεων, αλλά ήταν πιο κυνικός. Το σημαντικό είναι ότι δεν στηριζόταν μόνο στους Μακέντα, Καρλίτος. Σταδιακά βρήκε κι άλλους σκόρερ κι ελπίζει να βρει κι άλλους στην πορεία.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό σκόραρε ο Μακέντα κι ένα ακόμα τέρμα μπήκε με αυτογκόλ του Λιάβα. Με την Ένωση σκόραρε ο Ιταλός κι άνοιξε λογαριασμό ο Κουρμπέλης. Έγινε ο τέταρτος διαφορετικός σκόρερ. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα αυτοί αυξήθηκαν σε έξι. Βρήκε δίχτυα ο Βιγιαφάνιες με πέναλτι και ο Αϊτόρ.

Στην Τούμπα σκόραρε ξανά ο Ισπανός εξτρέμ. Με τον Αστέρα δεν μπήκε γκολ και με τον Απόλλωνα έγινε ο Ιωαννίδης ο έβδομος σκόρερ του «τριφυλλιού» την τρέχουσα περίοδο. Κόντρα στην ΑΕΛ επέστρεψε στα γκολ ο Καρλίτος. Ο Ισπανός είχε να βρει δίχτυα από το ματς με τον Βόλο στις 31 Οκτωβρίου. Πέτυχε το πέμπτο του τέρμα, είναι πλέον πρώτος σκόρερ και καθάρισε το ματς ο Εμμανουηλίδης. Επίσης πρώτο γκολ για τον 20χρονο επιθετικό, ο οποίος έγινε ο όγδοος σκόρερ της ομάδας.

    



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved