Βαλμπουενά: «Ο κυριότερος αντίπαλός μας είμαστε εμείς»! (Photos)

Βαλμπουενά: «Ο κυριότερος αντίπαλός μας είμαστε εμείς»! (Photos)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τη φιλοδοξία των «ερυθρόλευκων» που όπως είπε είναι πιο ώριμοι από την περασμένη σεζόν!

Μια δίκαιη νίκη ήταν αυτή που πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος άσος αναφέρθηκε στα στοιχεία που έδωσαν το αποτέλεσμα στους «ερυθρόλευκους», ενώ ξεκαθάρισε πως ο κυριότερος αντίπαλος για το Πρωτάθλημα είναι ο ίδιος ο εαυτός των Πρωταθλητών!

Από εκεί και πέρα μίλησε για το διάστημα απουσίας του, αλλά και τη φιλοδοξία που έχουν όλοι στην ομάδα για τη συνέχεια της σεζόν. Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματιέ Βαλμπουενά:

«Καλή χρονιά σε όλους! Ένα πολύ όμορφο ξεκίνημα για το 2021, ελπίζουμε να είναι η χρονιά μας. Πολύ καλό πρώτο μέρος. Δείξαμε αρκετή κινητικότητα, αρκετές ευκαιρίες, νομίζω ήταν μια δίκαιη νίκη».

Για τον Ελ Αραμπί: «Είναι ένας γκολτζής, ένας σκόρερ πάντα παραμένει σκόρερ. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε, θέλουμε να συνεχίσει να σκοράρει. Στο πρώτο γκολ μας άρεσε πολύ, κλασική κίνηση που κάνει, παίκτης που πάντα μας κάνει χαρούμενους».

Για τον ίδιο και την απουσία του: «Ήταν ένας μήνας, χρειάστηκε αρκετό διάστημα. Ζήτησα άδεια να πάω στο Παρίσι να δουλέψω. Ήταν λίγες οι μέρες ξεκούρασης, έβλεπα τα παιχνίδια και τους συμπαίκτες μου, ήταν άσχημο που δεν μπορούσα να βοηθήσω. Είχα υποσχεθεί πως θα γυρίσω να βοηθήσω το 2021, είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι πάλι εδώ».

Για το δύσκολο μήνα και το Europa League που ακολουθεί: «Οι στόχοι μας είναι πάντα υψηλοί. Μπορεί να είναι πολλές οι υποχρεώσεις όμως εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πέρσι κάναμε καλή πορεία στο Europa, όμως είμαστε πολύ μεγάλος σύλλογος και πάντα οι στόχοι είναι υψηλοί. Πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι να ξεπερνάμε τον εαυτό μας, να συνεχίσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στη διοργάνωση. Να φτάσουμε στο ματς όσο πιο καλά μπορούμε και να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Είμαστε πολύ λυπημένοι, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, γι’ αυτό που έχει συμβεί. Αρχηγός μας, σημαντικός παίκτης, εξαιρετικός άνθρωπος. Από τις σπάνιες περιπτώσεις που βλέπεις ποδοσφαιριστή τόσο ευγενικό και ανώτερο. Παραδειγματικός στη συμπεριφορά του. Τον έχουμε αγαπήσει, να του ευχηθούμε να πάνε όλα καλά να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο να του μεταφέρουμε πως τον σκεφτόμαστε πάρα πολύ».

Για το ποια ομάδα θεωρεί πως θα δυσκολέψει περισσότερο τον Ολυμπιακό για τον τίτλο: «Εμείς είμαστε ο κυριότερος αντίπαλός μας, εμείς είμαστε πρωτοπόροι, εμείς ελέγχουμε τα πράγματα, οπότε ο πιο επικίνδυνος αντίπαλός μας είμαστε εμείς».

Για το αν είναι καλύτερος ο φετινός ή ο περσινός Ολυμπιακός: «Ίσως αυτή τη χρονιά ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρος, πιο ώριμος. Είμαστε πιο παραγωγικοί, παρότι υπάρχουν αποχωρήσεις παικτών. Η ομάδα πηγαίνει καλά, τα αποτελέσματα δείχνουν πως είμαστε πρωτοπόροι άρα κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Αρχίζει και το Κύπελλο, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για τα καλά λόγια που λένε όλοι για τον ίδιο: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος γιατί κάθε πρωί ξυπνάω να πάω να κάνω τη δουλειά μου κι αυτό που αγαπώ. Είμαι δυνατός χαρακτήρας, προσπαθώ να είμαι το παράδειγμα για τους νεότερους, να δείχνω το δρόμο. Την έχω κάνει αυτή τη δουλειά, το βλέπω απ’ την ίδια μου την κόρη».



Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved