Μπεναλουάν: «Θέλω τίτλο ως δώρο για το 2021»!

Μπεναλουάν: «Θέλω τίτλο ως δώρο για το 2021»!

Άρης: Ο Γιοάν Μπεναλουάν αρχίζει ορεξάτος το 2021, έχοντας βρει «οικογένεια» στον Άρη όπως τόνισε!

Με όρεξη και φιλοδοξία θέλει να αρχίσει το 2021, ο Γιοάν Μπεναλουάν. Ο στόπερ του Άρη ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση, αρχίζοντας απ’ τη Λαμία όπου αγωνίζεται τη Δευτέρα (4/1).

Πάντως, ξεκαθάρισε πως βρήκε οικογένεια στον Άρη και πως θα ήθελε ως δώρο για τη νέα χρονιά, έναν τίτλο! Κατά τα άλλα, μιλώντας στη Nova ο στόπερ των «κίτρινων» επισήμανε πως το ματς στη Λαμία δε θα είναι εύκολο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοάν Μπεναλουάν:

«Η προηγούμενη χρονιά έκλεισε καλά για την ομάδα, αλλά και για μένα προσωπικά, που βρήκα μια μεγάλη οικογένεια εδώ στον Άρη! Αυτό που θέλω είναι να ξεκινήσουμε πολύ δυνατά τη νέα χρονιά, όπως τελειώσαμε προηγούμενη».

Για το στόχο της χρονιάς: «Στόχος μας ως ομάδα είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να διεκδικούμε τη νίκη σε αυτό, όπως κάνουμε μέχρι τώρα στη σεζόν. Θέλουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε να πάρουμε. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά ως ομάδα γι' αυτό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για την εκτός έδρας παρουσία του Άρη: «Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πάντα πιο δύσκολα. Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος για να πάρεις καλό αποτέλεσμα. Εμείς πηγαίνουμε σε αυτά με αυτό το σκεπτικό. Επιπλέον, όμως, κουβαλάμε την αγάπη των φίλων της ομάδας μαζί μας. Αυτή την αγάπη δεν την εισπράττουμε στο γήπεδο, γιατί είναι άδειο, όμως, την καταλαβαίνουμε ακόμη και σε μια απλή βόλτα στην πόλη που κάνουμε! Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε ότι τους έχουμε δίπλα μας κι αυτό μας δίνει δύναμη».

Για την κατάσταση της ομάδας μετά τη διακοπή: «Είναι γεγονός ότι χρειαζόμασταν ξεκούραση, να βρεθούμε με τις οικογένειές μας για λίγες ημέρες. Τώρα, όμως, είμαστε πίσω στη δουλειά και πλέον συγκεντρωνόμαστε στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε με την ίδια φιλοδοξία που είχαμε μέχρι το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, δηλαδή, να νικάμε σε κάθε ματς».

Για τη Λαμία: «Η Λαμία είναι καλή ομάδα. Δεν της αξίζει η τελευταία θέση, που βρίσκεται. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Πάμε να δώσουμε μάχη εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το δώρο που ζήτησε απ’ το 2021: «Πρώτα από όλα, θέλω να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο, να είναι μαζί μας. Από εκεί και πέρα θέλω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο! Αυτό είναι το μεγάλο δώρο που θέλω!».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved