Μπόλονι: «Να βρούμε καλό και όχι ακριβό παίκτη δεν είναι εύκολο»! (Photos)

Μπόλονι: «Να βρούμε καλό και όχι ακριβό παίκτη δεν είναι εύκολο»! (Photos)

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τα μεταγραφικά του «τριφυλλιού» και παραδέχτηκε τις επαφές για τον Λαμκέλ Ζε!

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί έντονα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις. Κάτι που ουσιαστικά προανήγγειλε ο Πιέρ Ντρεοσί στην πρόσφατη ομιλία του στην ομάδα.

Ο Λάζλο Μπόλονι στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη Nova, μίλησε για τα μεταγραφικά των «πράσινων». Παραδέχτηκε τις επαφές για τον Λαμκέλ Ζε, λέγοντας όμως πως είναι μπλοκαρισμένες αυτές τις μέρες. Παράλληλα, δεν αποκάλυψε πόσες κινήσεις θα γίνουν, αλλά επισήμανε πως δεν είναι εύκολο να βρεθούν παίκτες καλοί που δε θα είναι κι ακριβοί!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι για τα μεταγραφικά ζητήματα των «πράσινων»:

«Πράγματι φεύγει μια δύσκολη χρονιά που είχε τις δυσκολίες της αλλά έτσι είναι η ζωή. Ουσιαστικά έχει τα καλά της έχει και τα κακά της. Κάποια στιγμή έρχεται κάτι το απρόσμενο που θεωρείς ότι δεν έπρεπε να συμβεί. Αλλά η ζωή έχει και τα καλά της και τα κακά της. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δώσεις τη μάχη σου και να το αντιμετωπίσεις».

Θα μας κάνετε μια ανασκόπηση του χρόνου που είστε στον Παναθηναϊκό, τι σας μένει;

«Αυτό που έχω να πω είναι ότι την 31/12 δεν τελειώνει η ζωή, δεν τελειώνουν τα προβλήματα, ούτε και οι ικανοποιήσεις επίσης».

Πως θα χαρακτηρίζατε αυτό το διάστημα, αναλάβατε μια προβληματική ομάδα, κάνατε κάποια βήματα μπροστά. Είστε ικανοποιημένος;

«Όχι η αλήθεια είναι ότι πάντα υπάρχει κίνητρο για την βελτίωση. Θα έλεγα ότι πράγματι αποσπάσαμε βαθμούς σε σημαντικά παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε και βαθμούς. Είχαμε καταστάσεις όπου δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό. Αλλά θα πω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα πάει καλύτερα. Στους αγώνες παίρνεις αυτό που αξίζεις και πάντοτε κοιτάμε τη βελτίωση».

Σε λίγες μέρες ανοίγει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου υπάρχει συγκεκριμένη μεταγραφική αναζήτηση ή όχι. Ξέρουμε ότι ήδη η ομάδα έχει στο στόχαστρο της τον Λαμκέλ Ζε. Θα γίνουν πολλές μεταγραφές;

«Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε προσπαθώ να απαντήσω όσο ανοιχτά γίνεται. Είναι μια ευαίσθητη περίοδος. Και θα ήθελα να σας πω πως στη ζωή κάνουμε αυτό που μπορούμε όχι αυτό που θέλουμε. Ήδη το ρόστερ που έχουμε είναι ευρύ, ίσως και πολύ ευρύ. Και το να φέρουμε βεβαίως παίκτες με ποιότητα είναι μια δουλειά δύσκολη, βαριά, που προσπαθούμε να κάνουμε χωρίς να κάνουμε λάθη. Διότι το να βρεις τον καλό παίκτη, τον όχι ακριβό παίκτη δεν είναι μια δουλειά εύκολη».

Μπορούμε να μιλήσουμε για συγκεκριμένο αριθμό μεταγραφών;

«Όχι. Δεν θα ήθελα να μπω στο συγκεκριμένο θέμα, ούτε να μιλήσω για αριθμούς. Έχουμε προτάσεις αλλά βρισκόμαστε σε έναν λαβύρινθο και πρέπει να βγούμε απ’ αυτόν. Προτάσεις ακούμε συνέχεια από εδώ και από εκεί και ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη λύση».

Ξέρουμε πως μια περίπτωση που εξετάζει η ομάδα είναι ο Λαμκέλ Ζε...

«Έχουμε μιλήσει με τον Λαμκέλ είναι αλήθεια. Αλλά αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι μπλοκαρισμένα».

Όπως είπε ο κ. Ντρεοσί θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες, θα υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις;

«Όχι δεν νομίζω και δεν νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό. Αλλά κάποιοι παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να μην χάνουν το χρόνο τους θα πρέπει να αποχωρήσουν. Μερικοί από τους παίκτες μας δεν παίζουν, όχι γιατί δεν είναι καλοί, αλλά επειδή είμαστε αρκετοί, δεν είναι θέμα ποιότητας».

Περιμένετε και κάποιες εσωτερικές μεταγραφές. Διότι τώρα τελευταία βλέπουμε τον Αϊτόρ να παίζει περισσότερο, τους Εμμανουηλίδη και Ιωαννίδη να παίρνουν χρόνο συμμετοχής;

«Αναμφίβολα μιλάτε για εσωτερικές μεταγραφές, άρα θα πρέπει να σας πω και για εσωτερικές αποχωρήσεις επειδή γνωρίζετε πως ο Μαουρίσιο είναι απών και ο Κουρμπέλης έχει πρόβλημα τραυματισμού. Ενώ ο Σωκράτης (Διούδης) δεν ξέρουμε πως ακριβώς είναι. Σας αναφέρω τρεις παίκτες που δεν έκαναν προπονήσεις μαζί μας. Άρα αυτές είναι οι εσωτερικές αποχωρήσεις. Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σας, ναι θα υπάρχουν εσωτερικές μεταγραφές και εσωτερικές “εξαγωγές”».

Επειδή αναφέρατε τα τρία προβλήματα που υπάρχουν, ψάχνετε παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση;

«Βεβαίως και ψάχνουμε γιατί δεν μπορούμε να παίξουμε χωρίς αυτούς αλλά στις πρώτες αναζητήσεις, καθώς κάθε τέσσερις μέρες έχουμε αγώνα, δεν πρέπει να ονειρευόμαστε. Η πρώτη μας αναζήτηση είναι μέσα από το εσωτερικό της ομάδας από το υπάρχον ρόστερ. Διότι καταλαβαίνετε ότι την πρώτη λύση θα τη δώσουν οι παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ μας. Αυτοί θα πρέπει να δούμε πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Το να ψάχνεις στο εξωτερικό έναν Κινέζο, έναν Ρουμάνο, έναν Βραζιλιάνο δεν είναι κάτι το οποίο βοηθάει και δεν θα είναι έτοιμοι την ώρα που τους χρειάζεσαι. Ουσιαστικά θα βρούμε τη λύση εκ των έσω. Θα ήθελα όμως να ολοκληρώσω και θα σας πω ότι 18 ώρες από τις 24 δουλεύουμε πολύ με το τηλέφωνο, μπροστά σε οθόνες. Για να κάνουμε δουλειά που έπρεπε ήδη να έχει γίνει. Τρέχουμε για να προλάβουμε το χρόνο. Παράλληλα με αυτό δουλεύουμε την ομάδα και θέλουμε με μικρά βήματα να πάμε μπροστά. Έχουμε συναίσθηση, δεν θέλουμε να βγάλουμε από την ισορροπία το γκρουπ που ήδη έχουμε. Και παράλληλα προσπαθούμε να αποφύγουμε νέα λάθη. Διαβεβαιώνω τους πάντες ότι δουλεύουμε με μεγάλη υπευθυνότητα και θέληση».

Ψάχνει και για τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός, λόγω του προβλήματος του Διούδη;

«Χαίρομαι για την πληροφορία που μου δίνετε, δεν ήξερα ότι ψάχνουμε για τερματοφύλακα».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved