Ολυμπιακός: «Ψάχνει» τις μεταγραφές του! (photos)

Ολυμπιακός: «Ψάχνει» τις μεταγραφές του! (photos)

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζονται στον κορμό της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ. Ελάχιστα πράγματα έχει πάρει από τους νεοαποκτηθέντες.

Ο Ολυμπιακός έπειτα από το πρώτο μισό της σεζόν δεν μπορεί να δηλώνει ικανοποιημένος με την προσφορά των νεοαποκτηθέντων.

Έχει γίνει αντιληπτό ότι ο Πέδρο Μαρτίνς στηρίζεται στον κορμό της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ την περασμένη περίοδο. Μία ομάδα που για ένα μεγάλο διάστημα έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο και στην Ευρώπη επίσης έκανε σπουδαία παιχνίδια.

Παίκτες όπως οι Σα, Σεμέδο, Μπα ή Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Αραμπί και ενίοτε ο Χασάν, που δεν είναι νέος στον Ολυμπιακό, σηκώνουν το βάρος. Σ’ αυτούς προστέθηκε ο Εμβιλά αντί του Γκιγέρμε και δείχνει ότι είναι μία πολύτιμη λύση, ενώ στα άκρα στις θέσεις των Τσιμίκα, Ομάρ, ήρθαν οι Χολέμπας και Ραφίνια αντίστοιχα. Στην ηλικία, ωστόσο, που είναι οι δύο τελευταίοι (36 ο ομογενής αριστερός μπακ, 35 ο Βραζιλιάνος) ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες προσδοκίες.

Οι Πειραιώτες έκαναν αρκετές κινήσεις κι έδωσαν χρήματα για ορισμένους παίκτες, οι οποίοι προς το παρόν δεν έχουν γίνει σημεία αναφοράς. Πέντε από τους νεοαποκτηθέντες έχουν ελάχιστα χρόνο συμμετοχής και δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι ακόμα είναι πιτσιρίκια που βγήκαν από μία Ακαδημία.

Ήρθαν για να παίξουν σημαντικό ρόλο και προς το παρόν αντί για πρωταγωνιστές είναι κομπάρσοι. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί:

Ρούμπεν Βινάγκρε: Η μεγαλύτερη απογοήτευση. Διαφημίστηκε η άφιξη του νεαρού Πορτογάλου αριστερού μπακ, ο οποίος γεννήθηκε στις 9/4/99. Δεν έδειξε, όμως, να κολλάει με την ομάδα και ούτε φάνηκε ενθουσιασμένος με την άφιξή του στην Ελλάδα, έπειτα από παρουσία στην Premier League με τη Γουλβς.

Ο Βινάγκρε έχει 4 ματς, από τα 8 μόλις (στα 20 που έχει δώσει ο Ολυμπιακός) παιχνίδια, στα οποία ήταν στην αποστολή. Μετράει μόλις 155 λεπτά και δεν υπάρχει μέλλον.

Πέπε Ροντρίγκες: Ο Ολυμπιακός έδωσε τρία εκατ. ευρώ για να πάρει από την Γκιμαράες (είχε ποσοστό και η Μπενφίκα) τον 23 χρονο Πορτογάλο. Ο Πέπε γεννήθηκε στις 20/5/97 κι έχει κληθεί στην αποστολή 13 φορές. Μετράει μόλις εννέα συμμετοχές και συνολικά 320 λεπτά. Ήταν βασιός σε ένα ματς στο πρωτάθλημα κι ακόμα ένα στο Champions League΄.

Τιάγκο Σίλβα: Ένας ακόμα Πορτογάλος, ο οποίος γεννήθηκε στις 2/6/93. Ήρθε αντί του Καφού και στην αποστολή ήταν 6 φορές. Μετράει μόλις 4 συμμετοχές και μία ασίστ σε 143 λεπτά συνολικά. Ήταν βασικός σε δύο αγώνες και δεν έχει κανένα 90λεπτο.

Μπρούμα: Ο γεννημένος στις 24/10/94 Πορτογάλος με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισάου έχει μόλις 5 ματς, 1 γκολ και 1 ασίστ σε 268 λεπτά. Ήταν βασικός σε έναν αγώνα. Μετράει 90 μόνο με την ΑΕΛ στο τελευταίο ματς, όπου είχε το γκολ και την ασίστ (5-1 το σκορ).

Όγκουντορ Κρίστινσον: Ο Ισλανδός τερματοφύλακας, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 19/6/89 ήρθε για εναλλακτική του Σα. Το γνώριζε. Δεν έχει ματς. Ήταν εννέα φορές στην αποστολή, λιγότερες από τον 18χρονο πλέον Τζολάκη.

Μοχάμεντ Ντρέγκερ: Ο Τυνήσιος δεξιός μπακ, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Φράιμπουργκ γεννήθηκε στις 25/6/96. Αποκτήθηκε ως εναλλακτική του Ραφίνια. Ήταν σε 10 ματς στην αποστολή κι έχει 4 συμμετοχές και 243 λεπτά. Στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια ήταν βασικός.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved