Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» κι ο Λαμκέλ Ζε δεν θέλουν να γίνει σίριαλ η υπόθεση (photos)

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» κι ο Λαμκέλ Ζε δεν θέλουν να γίνει σίριαλ η υπόθεση (photos)

Παναθηναϊκός: Ο Καμερουνέζος εξτρέμ δεν κρατιέται και φωνάζει ότι θέλει να ντυθεί στο «πράσινα» και στο «τριφύλλι» ελπίζουν ότι μέχρι την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε είναι γνωστό πως έχει ψηφίσει Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» και φωνάζει για την επιθυμία του. Έχει τονίσει ότι θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό, ενώ συνεχώς ανεβάζει στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφίες από δημοσιεύματα, όπου φοράει την πράσινη φανέλα, αλλά και από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Η Αντβέρπ φυσικά θα ήθελε να εξασφαλιστεί για το μέλλον. Να μπει οψιόν αγοράς, η οποία θα είναι υποχρεωτική και φυσικά και ικανοποιητική οικονομικά. Ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του προσπαθεί να διασφαλιστεί.

Να μην υποχρεωθεί για την αγορά του 24χρονου Καμερουνέζου. Είναι δεδομένο ότι θέλει να τσεκάρει και τη συμπεριφορά του και πόσο θα ταιριάξει με την ομάδα, ώστε να βγάλει τις πραγματικά μεγάλες δυνατότητες που έχει. Έναν απλό δανεισμό δηλαδή και στο τέλος της σεζόν ν’ αποφασίσει τι θα πράξει.

Τόσο ο Λαμκέλ Ζε, παράλληλα, όσο και ο Παναθηναϊκός δεν θέλουν να εξελιχθεί σε σίριαλ η υπόθεση. Γι’ αυτό ο μάνατζερ του παίκτη θα έχει συνάντηση την Δευτέρα ή την Τρίτη με στελέχη του βελγικού συλλόγου, ώστε να ξεκαθαρίσει το συντομότερο η υπόθεση.

 Η Αντβέρπ φυσικά θα επιθυμούσε να πουλήσει άμεσα τον παίκτη και ενδεχομένως να έχει διάθεση να περιμένει, ωστόσο, ο Λάζλο Μπόλονι επιθυμεί να έχει το συντομότερο στη διάθεσή του τον παίκτη.

Πέντε ματς σε 10 μήνες

Ο 67χρονος τεχνικός, άλλωστε, εκτός από τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Λαμκέλ Ζε, θέλει να τσεκάρει και την αγωνιστική του κατάσταση. Ο Καμερουνέζος προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Αντβέρπ και έχει να παίξει από τις 2 Οκτωβρίου. Τότε, αγωνίστηκε 79 λεπτά στο ματς με τη Μαλίν.

Το ερχόμενο Σάββατο δηλαδή θα συμπληρώσει τρεις μήνες εκτός αγώνων και δεν είναι και το πιο απλό να μπει στον Παναθηναϊκό και να κάνει άμεσα τη διαφορά. Συνολικά, εδώ και σχεδόν δέκα μήνες, ο Λαμκέλ Ζε έχει μόλις 352 λεπτά συμμετοχής. Στις 7/3/20 έπαιξε στον εκτός έδρας αγώνα με την Κορτράικ.

Ήταν και ο τελευταίος για τον ίδιο και γενικά για την ομάδα του, διότι το πρωτάθλημα στο Βέλγιο διεκόπη οριστικά , εξαιτίας της πανδημίας. Δεν συνεχίστηκε για παράδειγμα το καλοκαίρι, όπως έγινε στην Ελλάδα κι άλλες χώρες.

Στο νέο πρωτάθλημα συμμετείχε σε πέντε ματς, μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Οπότε είναι λογικό ότι χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Μπόλονι κι έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό στόχος είναι να τελειώσει το συντομότερο ο δανεισμός.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved