Super League: «Νέα» πολυβόλα μόνο οι Ανσαριφάρντ, Δουβίκας! (photos)

Super League: «Νέα» πολυβόλα μόνο οι Ανσαριφάρντ, Δουβίκας! (photos)

Super League: Ο φορ της ΑΕΚ και ο νεαρός άσος του Βόλου κρατάνε ψηλά τη σημαία από τους νέους επιθετικούς! Σίγησε ο Καρλίτος, ελάχιστα οι υπόλοιποι.

Ο επιθετικός είναι σημείο αναφοράς σε κάθε ομάδα. Αυτός που θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και θα δώσει βαθμούς.

Πολλές ομάδες πήραν φορ το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς δεν έχουν εισπράξει στον πρώτο γύρο αυτά που θα ήθελαν.

Στις δύο πρώτες θέσεις των σκόρερ, άλλωστε, είναι δύο παλιοί. Ο Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού με 11 γκολ δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα χάσει και φέτος την πρωτιά. Στη δεύτερη θέση είναι ένας έμπειρος και ικανός φορ, ο οποίος τον επόμενο μήνα θα κλείσει τα 34 του χρόνια. Ο Χερόνιμο Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης με οκτώ τέρματα.

Στην τρίτη θέση είναι ένας… νέος. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν είναι νέος στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά η ΑΕΚ τον έφερε πίσω για να βοηθήσει. Και ο Ιρανός είναι αλήθεια ότι σε μία μέτρια έως τώρα εικόνα, ξεχωρίζει. Έχει σημειώσει επτά τέρματα, ενώ είναι αυτός που οδήγησε την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ αντίθετα, στηρίζεται στον παλιό Σφιντέρσκι και στον νεαρό Τζόλη. Τα 3,5 εκατ. ευρώ που δαπάνησε για τον Τσόλακ μέχρι τώρα δεν έχουν πιάσει τόπο. Ο Κροάτης φορ έχει ένα γκολ κι αυτό με πέναλτι…

Δύο ελληνόπουλα είναι στην τέταρτη θέση με πέντε γκολ. Ο Πινακάς της ΑΕΛ φέτος συστήνεται στους Έλληνες φιλάθλους. Ο Δουβίκας είχε συστηθεί. Αλλά εκεί που κόντευε να ξεχαστεί, φρόντισε φέτος να υπενθυμίσει ποιος είναι και δείχνει σε κάθε αγώνα με τον Βόλο τις δυνατότητές του.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Καρλίτος πέρσι τον Γενάρη. Ο Ισπανός στα πρώτα έξι ματς με ΟΦΗ, Λαμία, Βόλο είχε τέσσερα γκολ. Έκτοτε, μηδέν. Σταμάτησε εκεί, από τη στιγμή που αγωνίζεται ο Μακέντα. Και τώρα ο Παναθηναϊκός αφήνει να εννοηθεί ότι πουλάει τον Ιταλό, αν βρεθεί καλή πρόταση, ώστε να αξιοποιήσει τον Καρλίτος που έχει και συμβόλαιο κοντά στο μισό εκατ. ευρώ.

Αποτυχία θεωρείται προς το παρόν ο Λόπεθ στον Άρη. Ο 31 ετών Ισπανός φορ αποκτήθηκε για βασικός, αλλά έχει μόνο ένα γκολ και του έχει πάρει τη θέση ο Μάνος, που επίσης ήρθε το καλοκαίρι. Ο οποίος βέβαια έχει δύο μόνο τέρματα. Αλλά κάνει αρκετή δουλειά στο γήπεδο.

Στον ΟΦΗ το κουπί τραβάνε οι Σαρδινέρο, Στάρτζεον. Ο πρώτος δεν είναι φορ περιοχής, αλλά έχει τέσσερα γκολ, όσα και ο Πορτογάλος που είναι εξτρέμ. Ο Γιάννου που ήρθε στη θέση του Φιγκεϊρέδο δεν έχει βρει δίχτυα. Το ίδιο και ο Γκαργκαλατζίδης.

Απογοήτευση στον Ατρόμητο ο Μάτιτς. Ο 29χρονος Σέρβος φορ δεν έχει σκοράρει, η ομάδα στηρίζεται στον παλιό Μανούσο, αλλά κι αυτός βρίσκει δίχτυα κυρίως με πέναλτι.

 Ο ΠΑΣ Γιάννινα στηρίζεται στον παλιό Παμλίδη και τον Ελευθεριάδη.

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τον Ντάουντα, όμως, ο Αφρικανός φορ έχει μόνο ένα γκολ μέχρι στιγμής. Απογοήτευση και στην ΑΕΛ με τους Ντουρμισάι, Γιουνές. Ο πρώτος δεν έχει σκοράρει και ο έμπειρος Γιουνές μετράει μόλις ένα γκολ.

Άτυχος και ο Παναιτωλικός. Πήρε τον Ματσόλα που έδειξε καλά στοιχεία στα δύο πρώτα ματς, όμως, υπέστη βαριά θλάση και δεν έχει παίξει εδώ και 2,5 μήνες. Μηδέν γκολ φυσικά, όπως και ο νεαρός Ιρανός Αζάντι. Δύο έχει ο Βέργος, αλλά σε ένα ματς.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει new entry στους φορ που να κάνει τρομερή εντύπωση. Ο Ανσαριφάρντ ασφαλώς δίνει πράγματα, ο Δουβίκας προκαλεί το ενδιαφέρον, όμως, τους γνώριζαν οι Έλληνες φίλαθλοι.

                                                             



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved