Σιμόες: «Θέλαμε να αλλάξουμε κάτι»!

Σιμόες: «Θέλαμε να αλλάξουμε κάτι»!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε για την Ένωση που ήθελε να δώσει μάχη στο ντέρμπι και το έκανε!

Στη διάθεση για μάχη που είχαν οι πάντες στην ΑΕΚ, στάθηκε ο Αντρέ Σιμόες! Ο Πορτογάλος που ήταν ο σκόρερ της Ένωσης και συγχρόνως απ’ τους κορυφαίους της ομάδας του, μίλησε για μια δύσκολη περίοδο που πέρασε η ομάδα και την υποχρέωση όλων να δίνουν χαρά στον κόσμο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέ Σιμόες:

«Θεωρώ πως ήταν ένα ντέρμπι και όταν μπήκαμε στο γήπεδο θέλαμε να αλλάξουμε κάτι. Μπήκαμε για να δώσουμε μάχη. Σε αυτό το γήπεδο είναι δύσκολο να παίξεις. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο δεχτήκαμε γκολ και συνεχίσαμε να προσπαθούμε. Στο τέλος μπορούμε να σκοράρουμε με τον Τάνκοβιτς. Αν παίζουμε έτσι, αν προσπαθούμε, θα πετύχουμε. Είμαστε καλοί παίκτες, αν εμπιστευτούμε τον προπονητή θα πάμε καλά. Ο κόσμος αξίζει καλά συναισθήματα, αξίζει να είναι χαρούμενος».

Για τον πανηγυρισμό του: «Δεν ήταν καλός ο πανηγυρισμός μου. Όλα είναι συναίσθημα. Πολλά συναισθήματα, παλεύουμε και ποτέ δεν είναι αρκετό, χάνουμε. Πολλά αισθήματα στην ψυχή μας έπρεπε να τα βγάλουμε. Όταν δεχτήκαμε το γκολ λέγαμε πως δεν μπορεί να συμβεί αυτό. Είχε προηγηθεί μια φάση με τον Νεντελτσεάρου του είπα την επόμενη φορά να αφήσει εμένα. Ήταν καλό για μένα, είναι τα γενέθλιά μου, έχω μια οικογένεια που με στηρίζει. Θα προτιμούσα να ανταλλάξω το γκολ με τη νίκη».

Για το αν υπήρχε πίεση: «Ήταν δύσκολη περίοδος αλλά είναι φυσιολογικό το έχουν όλες οι ομάδες. Καταλαβαίνω τους οπαδούς, μας ωθούν, δεν είναι πως κάποιος δεν προσπαθεί όλοι προσπαθούν. Είναι δύσκολο για εμάς. Αν δεν είμαστε αρκετά καλοί πρέπει να μαχόμαστε για τον κόσμο, αυτό μας ζήτησαν. Παλέψαμε σήμερα. Πρέπει να δίνουμε όλο και περισσότερα. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα το ρόστερ είναι γεμάτο από καλούς παίκτες».

Για το αν περίμενε πως θα μείνει τόσα χρόνια: «Ήρθα το 2015, τον πρώτο χρόνο μας πήραμε Κύπελλο. Αισθάνομαι το σύλλογο, παίξαμε ντέρμπι και νικήσαμε 1-0 θυμάμαι με γκολ του Βάργκας. Αισθάνθηκε το συναίσθημα, ήταν κάτι εκπληκτικό. Δεν το είχα στην Πορτογαλία. Δεν περίμενα πως θα μείνω τόσα χρόνια, ελπίζω να μείνω κι άλλα. Η καλύτερη σεζόν ήταν αυτή που πήραμε το Πρωτάθλημα και ελπίζω να το επαναλάβουμε μέχρι να φύγω. Η χειρότερη στιγμή είναι κάθε χρόνο που δεν κατακτούμε τον τίτλο, είμαστε ομάδα που πρέπει να παλεύει γι’ αυτό κάθε χρόνο».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved