Υπόθεση δωροδοκίας: Επιθετική ανακοίνωση της ΕΑΥΘ για τον Ολυμπιακό!

Υπόθεση δωροδοκίας: Επιθετική ανακοίνωση της ΕΑΥΘ για τον Ολυμπιακό!

Υπόθεση δωροδοκίας: Οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Θεσσαλονίκης εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την τοποθέτηση του Ολυμπιακού για την κατάθεση του Σιαμπάνη μετά το Άρης-ΠΑΟΚ.

Η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή την τοποθέτηση του Ολυμπιακού και τις αιχμές για τη διαρροή της κατάθεσης του Μάριου Σιαμπάνη στην υπόθεση δωροδοκίας που ερευνάται μετά το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ:.

Η ΕΑΥΘ στην ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Για πολλοστή φορά, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας στους Αγωνιστικούς Χώρους (ΥΑΑΒΑΧ) της Δ/νσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης μπαίνει στο στόχαστρο αθλητικών παραγόντων που μέμφονται το έργο και τον τρόπο δράσης της.

Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η πρωτοφανής και άδικη στοχοποίηση του Διοικητή της Υπηρεσίας από μεγάλη ΠΑΕ της χώρας, η οποία δεν δίστασε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση κατηγορώντας τον προσωπικά.

Η δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί εντός των ελληνικών γηπέδων, οι αντιπαλότητες μεταξύ των ομάδων, ο φανατισμός και η μεροληψία, δεν πρέπει να μετακυληθούν στην Ελληνική Αστυνομία.

Οι αλλεπάλληλες εξιχνιάσεις υποθέσεων, οι συλλήψεις δραστών, οι ματαιώσεις οπαδικών «ραντεβού», εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων, σκιαγραφούν ένα μόνο μέρος της πολυεπίπεδης δραστηριότητας της ΥΑΒΑΧ και αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί δεν κάνουν διακρίσεις.

Καλούμε την ελληνική δικαιοσύνη να πράξει το ίδιο και να παρέμβει ώστε να διαλευκανθούν οι καταγγελίες εις βάρος του συναδέλφου μας. Είμαστε βέβαιοι ότι όλες οι κατηγορίες θα εκπέσουν μόλις αποκαλυφθεί το υπηρεσιακό ποιόν και ο ακέραιος χαρακτήρας του.

Η άδικη σπίλωση και η συκοφαντία δημόσιων λειτουργών είναι ανεπίτρεπτες και δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες γιατί δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη.

Τέλος, θα πρέπει η Ηγεσία της ΕΛΑΣ με την ίδια ευκολία που θέτει σε διαθεσιμότητα τους Αστυνομικούς που εκθέτουν την εικόνα του Σώματος, να επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά και να προστατεύει όσους συναδέλφους ενοχοποιούνται ελαφρά τη καρδία και χωρίς αποδείξεις από τον καθένα».Ισπανία: Παίκτης της Μάλαγα ζήτησε και πήρε 50 ευρώ από φίλαθλο για να του δώσει τη φανέλα (vid)
Ισπανία: Παίκτης της Μάλαγα ζήτησε και πήρε 50 ευρώ από φίλαθλο για να του δώσει τη φανέλα (vid)
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Live Streaming το ντέρμπι παραμονής
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Live Streaming το ντέρμπι παραμονής
Το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα
Το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα
Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Μήνυμα για το ντέρμπι από την «πράσινη» ΚΑΕ - Διαθέσιμα εισιτήρια
Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Μήνυμα για το ντέρμπι από την «πράσινη» ΚΑΕ - Διαθέσιμα εισιτήρια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved