ΠΑΟΚ: Απίστευτες ατάκες - «Από πρόβατα να γίνουμε λύκοι - Θα τιμωρηθεί ο Σιαμπάνης» (photos)

ΠΑΟΚ: Απίστευτες ατάκες - «Από πρόβατα να γίνουμε λύκοι - Θα τιμωρηθεί ο Σιαμπάνης» (photos)

ΠΑΟΚ: Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η τιμωρία του Μάριου Σιαμπάνη για την υπόθεση της δωροδοκίας, όπως υποστήριξε ο Μάκης Στάμος, ο οποίος… ζήτησε από τους ανθρώπους του «Δικέφαλου» από… πρόβατα να γίνουν λύκοι και να «κυνηγήσουν» τον Ολυμπιακό.

Ο γνωστός νομικός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αναφορικά με την υπόθεση που έχει προκύψει μετά το ντέρμπι της πόλης με τον Άρη και συγκεκριμένα με την απόπειρα δωροδοκίας που κατήγγειλαν οι «κίτρινοι» και ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Μάκης Στάμος, η τιμωρία του Μάριου Σιαμπάνη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ… προέτρεψε την ΠΑΕ να κινηθεί νομικά εναντίον του Ολυμπιακού και εφόσον δεν αποδειχθεί κάποια εμπλοκή, τότε να αξιώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός νομικός μίλησε για:

Το πότε θα καταθέσουν οι αρμόδιοι για την υπόθεση: «Γενικά το ποδόσφαιρο ίσως είναι τυχερό γιατί ανέλαβε η διοίκηση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης. Αφού δόθηκε η εισαγγελική αρχή να είστε σίγουρος πως θα γίνει σωστή δουλειά. Όλα τα τμήματα, εκτός και αυτού της Αθλητικής Βίας, έχουν ικανότατους ανακριτές και θα λυθεί η υπόθεση».

Την κατάθεση Σιαμπάνη: «Ο Σιαμπάνης κατονόμασε πρόσωπα, άρα έχουμε υπόθεση δωροδοκίας και προσπάθεια χειραγώγησης αγώνα. Αυτά τα υπόλοιπα άτομα που ανέφερε θα καταθέσουν και εκείνα. Αυτοί θα καταθέσουν εντός των ημερών και επειδή η προανάκριση είναι μυστική μην περιμένετε να γνωρίζετε το πότε ακριβώς. Αυτοί ή θα πάρουν την κατηγορία επάνω τους ή θα μιλήσουν και για άλλα πρόσωπα άρα η ποινική δίωξη θα επεκταθεί και σε άλλους που ακόμη δεν γνωρίζουμε. Θα κληθούν και αυτοί δηλαδή για κατάθεση. Θα ανοίξουν τα τηλέφωνα των τριών και θα δουν που μίλησαν και με ποιους. Όταν ανοίξουν δηλαδή, τα πρόσωπα που μίλησαν θα κληθούν να καταθέσουν και αυτά. Έχει ψωμί ακόμη η υπόθεση, έχει δρόμο».

Την υπόθεση: Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, πρωτόγνωρη. Ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα… η φτωχή ομάδα και ποτέ δεν είχε ακουστεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Στο ποινικό κομμάτι, μόλις τελειώσει η ασφάλεια θα δημιουργηθεί φάκελος που θα είναι εμπεριστατωμένος. Θα έχει τις συνομιλίες καθώς και το πόρισμα της ασφάλειας. Από εκεί και πέρα ο εισαγγελέας θα το δώσει στην ανακρίτρια για περεταίρω εξέταση. Άρα η υπόθεση θα τραβήξει αρκετά.

Το αν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας στον Σιαμπάνη: «Ο Σιαμπάνης θα τιμωρηθεί σίγουρα. Ο παίκτης το κατήγγειλε ετεροχρονισμένα και έτσι θεωρείται ως μη γενόμενη καταγγελία γιατί δεν κατέθεσε εντός 48 ωρών. Ναι μεν ενημέρωσε 2-3 άτομα εγκαίρως, αλλά δεν το κατήγγειλε στα αρμόδια όργανα εντός των 48 ωρών. Έπρεπε να το πει η ΠΑΕ Άρης, το είπε ο Ολυμπιακός. Αυτοί οι δυο που γνώριζαν την υπόθεση δεν το είπαν. Το αν είναι σωστό να του πάρουμε το κεφάλι το αποφασίζει ο ΠΑΟΚ. Δεν αμφισβητείται νομικά ο διετής αποκλεισμός».

Την στάση του Ολυμπιακού: «Σε αυτή την υπόθεση ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος επ’ ουδενί. Εφόσον δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του ΠΑΟΚ, το οποίο και πιστεύω, υπάρχει συκοφαντική δυσφήμηση και μπορεί να διεκδικήσει η διοίκηση ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Δεν μπορεί ένας σύλλογος να δυσφημίζεται με τέτοιο τρόπο. Από… πρόβατα πρέπει να γίνουμε λύκοι στον ΠΑΟΚ. Κάθε χρόνο, έχουμε και μια κατηγορία. Πέρυσι είχαμε την ΕΕΑ και φέτος αυτό».Μαρινάκης: «Ήταν το όνειρό μας, το αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες - Πιστεύουμε και στους άνδρες»
Μαρινάκης: «Ήταν το όνειρό μας, το αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες - Πιστεύουμε και στους άνδρες»
Παναθηναϊκός: Τιμωρήθηκε από τη ΔΕΑΒ για πανό στις εξέδρες της Λεωφόρου
Παναθηναϊκός: Τιμωρήθηκε από τη ΔΕΑΒ για πανό στις εξέδρες της Λεωφόρου
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός Κ19, κατέκτησε το Youth League!
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός Κ19, κατέκτησε το Youth League!
Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στη Volley League, επικράτησε στο «θρίλερ» με τον Παναθηναϊκό
Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στη Volley League, επικράτησε στο «θρίλερ» με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved