Σάσα: «Παλέψαμε ως ομάδα, όλοι MVP»! (Photos)

Σάσα: «Παλέψαμε ως ομάδα, όλοι MVP»! (Photos)

Άρης-ΠΑΟΚ: Ο Λούκας Σάσα εκ των κορυφαίων του Άρη, προτίμησε να δώσει τον τίτλο του MVP σε όλη την ομάδα!

Σε ένα σκληρό ντέρμπι που πήγε στη δύναμη, ο Λούκας Σάσα ήταν στο… στοιχείο του! Λογικό κι επόμενο λοιπόν να είναι ίσως ο πολυτιμότερος για τον Άρη στη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ! Ο Βραζιλιάνος χαφ, πάντως, ξεκαθάρισε πως προτιμά αυτός ο τίτλος να πάει σε όλη την ομάδα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκας Σάσα:

«Ήταν δύσκολο ματς, πρέπει να μάχεσαι πολύ, εγώ το έκανα. Έτρεξα έδωσα τις μάχες μου. MVP ήταν όλοι, ως ομάδα παλέψαμε μαζί».

Για τη βελτίωσή του: «Άρχισα να παίζω, είχα δύο τραυματισμούς που κανείς δεν ήξερε, πονούσα, ήταν δύσκολη εποχή. Έχασα τη θέση μου γιατί τα παιδιά έπαιζαν καλά περίμενα την ευκαιρία μου. Πήρα την ευκαιρία μου και ελπίζω να συνεχίσω να παίζω όπως την προηγούμενη σεζόν».

Για το τι έκρινε το ματς: «Το κλειδί ήταν πως σκοράραμε πρώτοι. Αν δεχτείς πρώτος γκολ είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι σε τέτοια ντέρμπι. Παλέψαμε πολύ για να κρατήσουμε το σκορ. Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι, το σημαντικό είναι πως τελειώσαμε με 3 βαθμούς και κοιτάμε τη συνέχεια».

Για το τι δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος, πολλούς παίκτες και όσοι μπαίνουν παίζουν ίσως και καλύτερα. Σε κάθε προπόνηση είμαστε 100%, ο προπονητής μας δίνει αυτοπεποίθηση και αυτό είναι το κλειδί μέχρι τώρα».

Για τη βαθμολογική θέση αν βοηθά στην ψυχολογία: «Δεδομένα, τα θετικά αποτελέσματα δίνουν αυτοπεποίθηση. Ακόμη και η ισοπαλία με τον Ατρόμητο ήταν σα νίκη για μας. Παίζουμε με τον ΟΦΗ μετά από νίκη σε ντέρμπι, πάμε να νικήσουμε με την αυτοπεποίθηση στα ύψη».

Για το αν πρωταγωνίστησε στους πανηγυρισμούς: «Ναι! Ξεκίνησα να πανηγυρίζω. Δεν ξέρω αν είμαι καλός στο γήπεδο, αλλά στους πανηγυρισμούς είμαι!».

Για το αν ζήτησε κάποιο πριμ: «Μέχρι τώρα δεν πήρα τίποτα… όταν τελειώσουμε θα τσεκάρω τον λογαριασμό μου (γέλια)».

Για το που ήταν η ομάδα μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και που είναι τώρα: «Ξέραμε πως αυτή η σεζόν θα είναι καλή. Καλοί παίκτες ήρθαν, έμειναν καλοί παίκτες από πέρσι. Η αρχή πάντα είναι δύσκολη. Είχαμε κακό ματς με τους Ουκρανούς. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε, είχαμε αυτοπεποίθηση και ξέραμε πως θα πάμε καλά αυτή τη σεζόν».

Για το αν θέλει να αφιερώσει τη νίκη στον προπονητή του: «Ναι, δουλεύει σκληρά, ήρθε εδώ σε μια κατάσταση που δεν ήμασταν καλοί. Όλοι τον συμπαθούν, μας δίνει αυτοπεποίθηση, η νίκη αφιερώνεται σε αυτόν».

 



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved