ΠΑΟΚ: Η θέση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για την εκδίκαση

ΠΑΟΚ: Η θέση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για την εκδίκαση

Ο Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε στη θέση του ΠΑΟΚ αναφορικά με την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας.

Τον Ιανουάριο αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Μετά από σχεδόν έναν χρόνο δικαστικής διαμάχης, στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναμένουν τη δικαίωση, καθώς αυτή τη φορά η έδρα ασχολήθηκε με την ουσία της υπόθεσης και δεν βασίστηκε στο πόρισμα της ΕΕΑ.

Ο Κυριάκος Κυριάκος επιχείρησε να αναλύσει τη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά μετά όσα ειπώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, περιμένοντας την απόφαση. Την Τετάρτη (16/12) θα κατατεθούν τα υπομνήματα και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της απόφασης, η οποία θα έχει οριστικό και αμετάκλητο χαρακτήρα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κυριάκου:

«Πρέπει να έχετε αντιληφθεί ότι είναι μια απόφαση μας, η δίκη αυτή να γίνει αποκλειστικά στα δικαστήρια και όχι στα ραδιόφωνα και τα σάιτ. Η αλήθεια είναι ότι ο εκνευρισμός που μας προκλήθηκε τον προηγούμενο Γενάρη και μετά στις εκδικάσεις, μας έκανε κάποιες φορές, να αναλύουμε τα επιχειρήματα και την υπερασπιστική μας γραμμή στα media, γιατί τα δικαστήρια αρνούνταν να δικάσουν, άρα έπρεπε να εκθέσουμε κι εμείς τις απόψεις μας.

Επειδή τώρα έχουμε μπει σε μια διαδικασία την οποία θέλαμε εξ’ αρχής, δηλαδή σε μια δίκη επί της ουσίας, με στοιχεία, προτιμούμε αυτά να εκθέτονται στα δικαστήρια και όχι στα ΜΜΕ. Με όσα έχουμε δει, προφανώς και είμαστε επιφυλακτικοί, όμως η εκδίκαση ήταν μια εκδίκαση επί της ουσίας και καταρχήν αυτό μας ικανοποιεί.

Μέχρι την Τετάρτη θα κατατεθούν και τα υπομνήματα και με βάση αυτά και με τα επιχειρήματα που εκτέθηκαν στην αίθουσα, θα κληθούν να αποφασίσουν επί της ουσίας, αν η καταγγελία του Ολυμπιακού έχει βάση ή αν είναι αν ένα παραμύθι, όπως πιστεύουμε εμείς, το οποίο δέθηκε από μία επιτροπή που δεν έχει την παραμικρή εγκυρότητα, για να μην την πω στημένη.

Δεν είναι τυχαίο ούτε παράξενο ότι η υπερασπιστική γραμμή των αντιπάλων μας είναι να υπερασπιστούν το κύρος της ΕΕΑ και όχι να ψάξουν να στοιχειοθετήσουν την καταγγελία τους.

Δεν είναι καλό να κάνουμε εκτιμήσεις αν ήταν καλή ή κακή η δίκη. Έλεγα από την αρχή ότι με βάση τις εκτιμήσεις ανεξάρτητων νομικών και της λογικής, ότι ο ΠΑΟΚ δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Δε μπορούσα να περιμένω ότι μια ΕΕΑ μπορεί να είναι τόσο ελεγχόμενη».

 



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved