Αλμπάνης: «Η ΑΕΚ οφείλει πάντα να πρωταγωνιστεί»

Αλμπάνης: «Η ΑΕΚ οφείλει πάντα να πρωταγωνιστεί»

Να αντιστρέψει την κατάσταση θέλει η ΑΕΚ, με νίκη απέναντι στον Αστέρα, όπως τόνισε ο Χρήστος Αλμπάνης.

Η ήττα από τη Ζόρια βάρυνε το κλίμα στην ΑΕΚ, αλλά ο Χρήστος Αλμπάνης τόνισε με δηλώσεις του στη Nova ότι είναι στο χέρι των παικτών να το αντιστρέψουν, στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο εξτρέμ της Ένωσης σχολίασε τις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, ενώ χαρακτήρισε επαναστάτη τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμπάνη:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ: «Η ατμόσφαιρα είναι λίγο επιβαρυμένη. Στενάχωρη θα έλεγα. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι με τη Ζόρια. Τον χρόνο δεν μπορούμε να τον γυρίσουμε πίσω. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης».

Για το τι πήγε λάθος στο ματς με τη Ζόρια κι αν έπαιξε ρόλο η αποβολή: «Δεν θέλω να σταθώ στο αγωνιστικό ή σε κάποιο άλλο πρόβλημα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν και τα αρνητικά αποτελέσματα. Σίγουρα μας επηρέασε η κόκκινη κάρτα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία για αυτό το αποτέλεσμα».

Για την απογοήτευση που υπάρχει μετά το αποτέλεσμα αυτό στον κόσμο της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ οφείλει πάντα να πρωταγωνιστεί, πάντα να κυριαρχεί. Οποιοδήποτε παιχνίδι και να είναι αυτό. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να αντιστρέψουμε την όλη κατάσταση, να μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί για το γόητρο της ομάδας και το δικό μας και από εκεί και πέρα, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

Για το αν υπάρχει πίεση για νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα: «Ο Αστέρας είναι πάντα μια ομάδα με ευυπόληπτους ποδοσφαιριστές, πάντα ανταγωνιστική. Από εκεί και πέρα εμείς θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να κυριαρχήσουμε και να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα τους».

Για το τι χρειάζεται να προσέξει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από τον Αστέρα: «Θεωρώ ότι είναι μια ποιοτική ομάδα, που μπορεί να έχει την κυκλοφορία της μπάλας. Πιστεύω ότι αν τους πιέσουμε και επιβάλουμε τον δικό μας τον ρυθμό θεωρώ ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν».

Για την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα στο ματς με τη Λάρισα: «Πάντα είναι ωραίος να είσαι ενεργός και να μπορείς να βοηθάς την ομάδα σου, να παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα είμαι πάντα προετοιμασμένος και έτοιμος, όποτε μου δοθεί χρόνος συμμετοχής να τον αξιοποιήσω και πρωτίστως να τον απολαύσω».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Αυτή είναι μια ερώτηση την οποία δεν θα μπορούσα να απαντήσω αυτή τη στιγμή, γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη. Η συνέχεια θα δείξει».

Για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι μια θλιβερή είδηση, για όλο τον πλανήτη. Είναι άνθρωπος που ενέπνευσε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ήταν εκείνος που άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό το ποδόσφαιρο. Πολλοί εξαιτίας του λάτρεψαν το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι ήταν ένας επαναστατικός χαρακτήρας, ο οποίος γενικά στη ζωή του τα έκανε όλα στο μέγιστο».



Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved