Super League: Καταρρίπτεται ο κανόνας! (Photos)

Super League: Καταρρίπτεται ο κανόνας! (Photos)

Super League: Μετά την ήττα του Παναιτωλικού στο ντεμπούτο Δέλλα, μόνο ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία έχει νικήσει μετά από αλλαγή προπονητή!

Ένας… άγραφος ποδοσφαιρικός νόμος, θέλει τις ομάδες που αλλάζουν προπονητή μέσα στη σεζόν, να έχουν ένα διάστημα που λειτουργεί ως… μήνα του μέλιτος. Σε επίπεδο αποτελεσμάτων τουλάχιστον. Ειδικά στο ντεμπούτο των τεχνικών που αναλαμβάνουν αυτές τις ομάδες, φαντάζει ως κανόνας το γεγονός πως θα επικρατήσουν!

Ίσως επειδή οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δείξουν το κάτι παραπάνω, ίσως επειδή η ψυχολογία ανεβαίνει μια και αλλάζει μια αποτυχημένη (όπως την κρίνουν οι σύλλογοι) κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, ο συγκεκριμένος κανόνας στη φετινή Super League έχει πάρει… περίπατο!

Μετά και την ολοκλήρωση της αναμέτρησης Παναιτωλικός-Άρης όπου οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης επικράτησαν (1-0), απ’ τις πέντε ομάδες που έχουν ήδη προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, μόλις η μία έχει κατορθώσει να κάνει ντεμπούτο με νίκη!

Αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Ο «δικέφαλος» αντικατέστησε τον Αμπέλ Φερέιρα με τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο στο παιχνίδι του Αγρινίου και η ομάδα του επιβλήθηκε με σκορ 3-1.

Στις άλλες περιπτώσεις υπάρχουν μόνο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο εκ των πρωτοπόρων Άρης, είχε αλλάξει προπονητή μετά την πρεμιέρα με τη Λαμία (έκατσε για ένα ματς στον πάγκο ως υπηρεσιακός ο Απόστολος Τερζής). Ο Άκης Μάντζιος που διαδέχτηκε τον Μίκαελ Ένινγκ, έκανε ντεμπούτο την 3η αγωνιστική στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τελικό αποτέλεσμα 2-2. Ο Άρης έχανε 2-0 και ισοφάρισε, αλλά και πάλι η ισοπαλία γι’ αυτόν δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκείνη μάλιστα ήταν η μόνη «γκέλα» του Μάντζιου και του Άρη στο Πρωτάθλημα μέχρι τώρα!

Πάμε στον Παναθηναϊκό. Ο Πογιάτος έφυγε νωρίς (μετά την εντός έδρας ήττα απ’ τον Άρη). Έτσι στον ΟΦΗ πήγε ως υπηρεσιακός ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος (2-2). Ο Λάζλο Μπόλονι που ανέλαβε το «τριφύλλι», έκανε ντεμπούτο στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο στο ΟΑΚΑ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τέλος κι εκείνο το 1-1 σαφώς δεν ήταν το ντεμπούτο που… ονειρευόταν ο Ρουμάνος τεχνικός.

Όσο για τη Λαμία, ο Γιώργος Πετράκης απομακρύνθηκε και τη θέση του ανέλαβε ο Μπάμπης Τεννές. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε ντεμπούτο με την ομάδα της Φθιώτιδας, στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική. Τελικό αποτέλεσμα 0-0, το οποίο φυσικά και δεν ήταν αυτό που ήθελαν οι Λαμιώτες.

Τελευταία περίπτωση ο Παναιτωλικός. Η απομάκρυνση του Μάκη Χάβου ακολουθήθηκε από ένα διάστημα παραμονής του υπηρεσιακού Λουτσιάνο (πρώτο ματς του Βραζιλιάνου ήταν με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, ήττα με σκορ 3-1). Πριν λίγο καιρό ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας, με τον «κολοσσό» να κάνει ντεμπούτο στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη στο Αγρίνιο. Η ήττα με 1-0, σαφώς και δεν ήταν το ντεμπούτο που θα ήθελε…



Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved