Εμβιλά: «Μας βοήθησε ο Θεός και ο Σα» (photos+video)

Εμβιλά: «Μας βοήθησε ο Θεός και ο Σα» (photos+video)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ο Γιαν Εμβιλά αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός ανεξήγητα σταμάτησε να παίζει μετά το γκολ που σημείωσε κι εξήρε την απόδοση του Σα και του Φορτούνη!

Ο Γιαν Εμβιλά έκανε πολλά χιλιόμετρα στο μεγάλο ντέρμπι και βοήθησε σημαντικά τον Ολυμπιακό να νικήσει τον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος άσος τόνισε πως η ομάδα του άρχισε εξαιρετικά το ματς, αλλά χωρίς εξήγησε σταμάτησε να παίζει μετά το γκολ που σημείωσε.

Ο Εμβιλά αναφέρθηκε στην αίσθηση της πρώτης συμμετοχής στο ντέρμπι, αλλά και στην εξαιρετική εμφάνιση των Σα και Φορτούνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαν Εμβιλά:

«Σε όλα τα ματς προσπαθώ να τα δίνω όλα, έχω την εμπιστοσύνη κόσμου, προπονητή, παικτών, έχω λάβει αγάπη. Τιμώ τη φανέλα που φοράω, δίνω τα πάντα για να είμαι παντού στο γήπεδο, για να επιστρέψω την αγάπη στην ομάδα μας».

Για το αν περίμενε πως θα έχει τόση δουλειά: «Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια, κάναμε εξαιρετικό ξεκίνημα, πήγαιναν καλά τα πράγματα για μας, μετά το γκολ ήταν σα να σταματήσαμε να παίζουμε. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε, μας βοήθησε ο Θεός και ο Σα που έκανε εξαιρετική εμφάνιση».

Για τον Φορτούνη: «Είναι αυτός που έβαλε το γκολ, όλοι θέλουμε να τον βλέπουμε να παίζει έτσι, ξέρουμε την αξία και την ποιότητά του. Γνωρίζουμε πως είναι δημοφιλής και αγαπητός. Έτσι θέλουμε να τον βλέπουμε για να γιορτάσουμε στο τέλος τον τίτλο».

Για τα πολλά προβλήματα και τη συνέχεια: «Είμαστε σε μια ομάδα που έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Η εμπειρία του Ραφίνια βοήθησε πολύ. Ο Φορτούνης που δεν έπαιξε στη συνηθισμένη του θέση μας βοήθησε πολύ, όμως και πολλοί που έρχονται απ’ τον πάγκο και σήμερα ήταν εκεί. Σημασία έχει όλοι όσοι είμαστε εδώ να τα δίνουμε όλα να νικάει ο Ολυμπιακός γιατί αυτό είναι που μετρά».

Για την πρώτη του εμπειρία από ντέρμπι: «Όλα τα ντέρμπι είναι σημαντικά, το νιώθαμε παρότι ήταν εμφανής η απουσία κόσμου, είναι διαφορετικό να παίζεις χωρίς κόσμο. Όλοι μου έχουν μιλήσει για το πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι αυτό, ο Αβραάμ, ο Μπουχαλάκης. Θέλω να το ζήσω και με κόσμο. Με βοήθησαν να μπω σε λειτουργία ντέρμπι και να το ζήσω όπως έπρεπε».

Για το τι του λέει ο κόσμος: «Στο δρόμο δε συναντάω κόσμο γιατί έχουμε καραντίνα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα ενθάρρυνσης, αυτή την εβδομάδα ένιωσαν πως πηγαίναμε σε ντέρμπι, νιώθω έντονα την παρουσία του κόσμου».

Για την απόδοσή του: «Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Νομίζω παίζει σημαντικό ρόλο η αυτοπεποίθηση που μου δίνει η εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαικτών. Πρέπει να αισθάνεσαι δυνατός στο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός με επέλεξε για την ποιότητά του και αυτή πρέπει να τη δείχνω σε όλα τα ματς».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved