Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 2-2: Χορταστικό παιχνίδι στο «Αθ. Διάκος» (photos)

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 2-2: Χορταστικό παιχνίδι στο «Αθ. Διάκος» (photos)

Γκολ, πέναλτι, ανατροπές αλλά ισοπαλία για Λαμία και Αστέρα Τρίπολης.

Τρομερό παιχνίδι έγινε στο «Αθ. Διάκος», όπου Λαμία και Αστέρας Τρίπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2. Η εξέλιξη του αγώνα, ειδικά μετά το 40’ ήταν συναρπαστική, με το VAR να παίζει τον δικό του ρόλο στις αποφάσεις του διαιτητή για δύο πέναλτι κι ένα που ανακάλεσε. Ο Μπαράλες στο 41’ άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες με πέναλτι, αλλά στο 56’ ο Ντέλετιτς ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο σε 1-1. Ο Τσούκαλος στο 69’ έκανε την ανατροπή για τη Λαμία και το 2-1, αλλά στο 78’ ο Ριέρα ισοφάρισε εκ νέου για τον Αστέρα Τρίπολης σε 2-2.

Η Λαμία παρέμεινε χωρίς νίκη φέτος, συμπληρώνοντας 100 παιχνίδια στη Super League, ενώ ο Αστέρας δεν κατάφερε να κερδίσει στη Λαμία.

Επηρεασμένες από τις 20 μέρες απραξίας εμφανίστηκαν Λαμία και Αστέρας Τρίπολης στο «Αθ. Διάκος». Και οι δύο ομάδες δεν είχαν αγωνιστεί την περασμένη αγωνιστική και γι’ αυτό παρατάθηκε το διάλειμμά τους.

Οι Αρκάδες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζαν για ένα γκολ, αλλά η καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων δεν τους επέτρεπε να γίνουν απειλητικοί. Οι Κρέσπι και Μπαράλες ήταν καλά κλεισμένοι και ελάχιστες φορές κατάφεραν να πάρουν τη μπάλα. Από την άλλη η Λαμία απείλησε μόλις μια φορά στο πρώτο 45λεπτο, με ένα σουτ του Αραμπούλι στο 25’.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα λήξει χωρίς σκορ, στο 40’ ο Ριέρα έκανε τη σέντρα και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αντέτζο. Ο διαιτητής Τσαγκαράκης έδειξε πέναλτι, με την απόφασή του να στηρίζεται και από το VAR. Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 0-1, αλλά δεν πανηγύρισε.


Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο ματς, αλλά στο 50’ ο Ντέλετιτς επιχείρησε να μπει μέσα στην περιοχή, αλλά τον μάρκαρε αντικανονικά ο Μουνάφο. Ο Τσαγκαράκης έδειξε πέναλτι, αλλά χρειάστηκε να περάσουν 6 λεπτά μέχρι να… επικυρωθεί η απόφαση. Ο Ντέλετιτς στο 56’ νίκησε από τα 11 βήματα τον Παπαδόπουλο και ισοφάρισε σε 1-1, με τον Σέρβο να μην πανηγυρίζει, μιας και πέρυσι αγωνιζόταν στους Αρκάδες.


Η Λαμία συνέχισε να πιέζει και στο 69’, ο νεοεισελθείς Τσούκαλος με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-1 και την πλήρη ανατροπή στο παιχνίδι.


Μετά το γκολ, ο Αστέρας ανέκτησε και πάλι την κατοχή της μπάλας και έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Στο 78’ ο Τασουλής έκανε το σουτ, ο Επασί απέκρουσε και ο Ριέρα με νέο σουτ ισοφάρισε σε 2-2.


Το παιχνίδι είχε αποκτήσει άγρια ομορφιά και στο 90+1’ σε σέντρα του Μπαχανάκ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ιγκλέσιας. Ο διαιτητής έδωσε αρχικά πέναλτι, αλλά μετά από συνεννόηση με το VAR, ανακάλεσε και έδωσε φάουλ εκτός περιοχής. Στα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Επασί, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Μπουλούλης (90+9’ Σαραμαντάς), Μπεχαράνο, Μπαχανάκ, Ρόμανιτς, Αραμπούλι (66’ Τσούκαλος), Ντέλετιτς (79’ Βασιλακάκης), Καραμάνος.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μουνάφο (76’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε (88’ Ιγκλέσιας), Ριέρα (88’ Αλί Μπάμπα), Σίτο (76’ Γκόμεζ), Μπαράλες, Κρέσπι (66’ Τιλίκα).



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved