Παναθηναϊκός: Οι εννιά σίγουροι, τι έκανε ο Μπόλονι στην τελευταία δοκιμή ενδεκάδας!

Παναθηναϊκός: Οι εννιά σίγουροι, τι έκανε ο Μπόλονι στην τελευταία δοκιμή ενδεκάδας!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ο Μολό και ο Σαβιέρ προπονήθηκαν σήμερα κανονικά, αλλά ο Μπόλονι δεν έκανε πρόβα ενδεκάδας, ενώ χθες έκανε κάποια δοκιμή.

Η σημερινή προπόνηση δεν έδειξε κάτι από τα πλάνα ενδεκάδας του Μπόλονι για το ντέρμπι του Σαββάτου. Ο Μολό και ο Σαβιέρ μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα και φαίνεται να είναι υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα κυρίως ο Γάλλος.

Στην χθεσινή τακτική, για κάποια στιγμή ο Μπόλονι χρησιμοποίησε τον Βιγιαφάνιες πίσω από τον Καρλίτος , δεξιά τον Αϊτόρ και τον Χουανκάρ μπροστά από τον Ζαγαρίτη. Για την έκπληξη με τον Χουάνκαρ είχαμε κάνει αναφορά πριν από τρεις ημέρες, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και ο Μπόλονι δοκιμάζει και ίσως η αυριανή προπόνηση δείξει κάποια πράγματα, που θα έχει και όλους τους διεθνείς στην διάθεσή του. Εξάλλου και στην διάρκεια της χθεσινής δοκιμής έπαιξε και ο Εμμανουηλίδης με τους βασικούς στην μία άκρη, αλλά αυτή η δοκιμή έγινε χωρίς Μολό, Σαβιέρ, που δεν έκαναν προπόνηση χθες.

ΟΙ 9 ΣΙΓΟΥΡΟΙ

Αυτοί που φαίνονται σίγουροι για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είναι οι : Διούδης, Σάντσες, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος. Άλλες δύο θέσεις διεκδικούνται. Η μία στο ένα άκρο, όπου Μολό, Σαβιέρ(αν είναι καλά) και Αϊτόρ την διεκδικούν με τον Χουάνκαρ να είναι η έκπληξη του Μπόλονι, αν παίξει. Η άλλη θέση, που παίζεται είναι κοντά στον Καρλίτος.

Ο Μακέντα έχει τις πιθανότητές του , παρά το ότι στις δοκιμές ενδεκάδας μέχρι σήμερα δεν τον έχει βάλει με εξαίρεση μία άσκηση για στημένα, που τον είχε μαζί με τον Καρλίτος. Ο Βιγιαφάνιες θέλει πολύ να παίξει, αλλά δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί πάνω από 50 λεπτά και ο Μπόλονι θα πάρει την οριστική του απόφαση αύριο αν θα βάλει τον Αργεντίνο η όχι. Εξάλλου στις τελικές του αποφάσεις θα παίξουν ρόλο και ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟ ΚΑΙ ΣΑΒΙΕΡ

Με την ενσωμάτωση των διεθνών και την επάνοδο στις προπονήσεις των Σαβιέρ, Μολό, η προπόνηση της Πέμπτης ήταν η πρώτη «γεμάτη» μετά από καιρό. Ο Λάζλο Μπόλονι χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ. Το ένα γκρουπ έκανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ποδοβόλεϊ και το δεύτερο γκρουπ έκανε προθέρμανση, «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βέλεθ, Αντονίτο, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ αποθεραπεία έκανε ο Κουρμπέλης και αποφόρτιση ο Διούδης.

*Βίντεο με ανάλυση και του Ολυμπιακού είδαν χθες οι παίκτες , όπως αναφέραμε και όχι σήμερα, ενώ μετά την προπόνηση όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ covid-19



EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved