Άρης: Ο στόχος της Ευρώπης και η… όρεξη! (Photos)

Άρης: Ο στόχος της Ευρώπης και η… όρεξη! (Photos)

Με την καλύτερη αρχή στην ιστορία του, σε ένα απ’ τα πιο περίεργα Πρωταθλήματα λόγω συνθηκών, με τον Παναθηναϊκό να παραπαίει, ο Άρης δεν αλλάζει στόχο και φιλοσοφία «κοιτώντας» το Ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Με δύο παιχνίδια λιγότερα (αυτά με ΑΕΛ εκτός και ΑΕΚ εντός) ο Άρης είναι στα… ψηλότερα πατώματα της βαθμολογίας. Οι «κίτρινοι» έχουν πραγματοποιήσει την καλύτερη αρχή της ιστορίας τους, με 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Από μόνο του το γεγονός συνιστά επιτυχία. Αλλά όπως λέει κι ο λαός μας «τρώγοντας έρχεται η όρεξη».

Οι «κίτρινοι» ταλαιπωρήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες απ’ τα κρούσματα κορονοϊού. Αγωνιστικά δεν επηρεάστηκαν πάντως, καθώς έκαναν αυτό που έπρεπε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον θα αγωνιστούν ξανά μετά τη διακοπή της Εθνικής. Προς το τέλος του μήνα με λίγα λόγια. Άρα ο Άκης Μάντζιος έχει την ευκαιρία να δουλέψει όπως θέλει με την ομάδα, για να καλύψει το χαμένο έδαφος της δύσκολης δουλειάς εν μέσω κρουσμάτων κορονοϊού.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, από τη διοικητική κορυφή μέχρι και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, στον Άρη έχουν αποφασίσει να μην… πετούν στα σύννεφα. Ο στόχος δεν έχει αλλάξει και το βλέμμα παραμένει στο στόχο. Με την ψυχολογία να είναι ο μεγάλος σύμμαχος των «κίτρινων» μετά το εξαιρετικό ξεκίνημά τους.

Το Ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι ξεκάθαρα το ζητούμενο. Η είσοδος στα πλέι οφ αρχικά, παρότι με την πορεία του Άρη φαντάζει απίθανο να χαθεί και κυρίως η εξασφάλιση τουλάχιστον της 4ης θέση η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα χαρίσει έξοδο στην Ευρώπη (αν δεν πάρει το Κύπελλο ομάδα που θα τερματίσει από 5η και κάτω).

Μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια των «κίτρινων», έχει… βοηθήσει σημαντικά η τραγική πορεία του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ήταν εξ αρχής ο μεγάλος αντίπαλος του Άρη για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτή τη στιγμή είναι στο +7 η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με 2 ματς λιγότερα απ’ τον Παναθηναϊκό και έχοντας νικήσει στο ΟΑΚΑ!

Ο Άκης Μάντζιος κρατά χαμηλά τη μπάλα και θεωρεί πως ακόμη ο Άρης δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που ο ίδιος θέλει. Γιατί ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει πως μπορεί η ομάδα του να γίνει πιο «σφιχτή» αμυντικά και με περισσότερους αυτοματισμούς από τη μέση και μπροστά. Άλλωστε πολλά απ’ τα «όπλα» του Άρη καλά-καλά δεν έχουν αγωνιστεί μαζί. Μέχρι τώρα ο Σάσα δεν έχει βρει τον εαυτό του, ο Σαντέ Σίλβα έδωσε ένα… δείγμα γραφής εντυπωσιακό αλλά μιλάμε για ένα ματς άρα θέλει κι αυτός χρόνο, όπως κι ο Μπεναλουάν που οι «κίτρινοι» θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει τον… βράχο που θέλουν στα μετόπισθεν.

Το διάστημα μέχρι την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό προσφέρεται για δουλειά και ένταση στις προπονήσεις. Ένα είδος προετοιμασίας για τον Άρη, που έχει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία στα ύψη. Χωρίς να… πετά στα σύννεφα, αλλά χωρίς να είναι «χορτασμένος» επειδή έκανε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του!



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved