Φραντζέσκος: «Τέλειο το φάουλ του Νινούα»

Φραντζέσκος: «Τέλειο το φάουλ του Νινούα»

Ο Κώστας Φραντζέσκος μίλησε για την εκτέλεση φάουλ του Νινούα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.

Ο Κώστας Φραντζέσκος άφησε εποχή με τα χτυπήματα φάουλ και τα γκολ που σημείωσε. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ και νυν τεχνικός της Κ19 του «τριφυλλιού» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Primo για την εκτέλεση του Γεωργιανού μέσου του «Δικεφάλου» στο Αγρίνιο.

«Το έχω δει το γκολ του Νινούα και είναι φανταστικό! Πιστεύω ότι όλοι οι τερματοφύλακες φοβούνται γωνιά πάνω από το τείχος και κάνουν το τρομερό λάθος να επικεντρώνονται εκεί. Αυτός που εκτελεί το φάουλ μπορεί να “παίξει” με τον τερματοφύλακα, ενώ ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να “παίξει” με τον εκτελεστή του φάουλ. Το φάουλ του Νινούα ήταν τέλειο και από άποψη εκτέλεσης, πως κινήθηκε η μπάλα και με την ταχύτητα που έφυγε».

Για τη δήλωση του Τσιάρτα: «Αυτή είναι η πλευρά του Βασίλη. Η δική μου πλευρά είναι διαφορετική. Εγώ κοιτούσα που ήταν το τείχος, που είναι ο τερματοφύλακας και μέχρι τελευταία στιγμή κοιτούσα τους παίκτες του τείχους μήπως κάποιος κάνει ένα βήμα πίσω και δεν μπορέσει να βρει τη μπάλα».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη:

«Είναι μια περίεργη χρονιά για τον ΠΑΟΚ με αλλαγή προπονητή και καινούριο ρόστερ. Το ευτύχημα είναι ότι μπήκε στους ομίλους και για τον σύλλογο και για την Ελλάδα, ώστε να πάρουμε βαθμούς. Το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, τελείως διαφορετικό από το πρωτάθλημα και η κάθε λεπτομέρεια παίζει σημαντικό ρόλο. Λίγο αν αφαιρεθείς από το παιχνίδι σου, μπορεί να το πληρώσεις».



Αλεξανδρής κατά Ντικούδη
Αλεξανδρής κατά Ντικούδη
Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού τα εισιτήρια για Γερμανία
Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού τα εισιτήρια για Γερμανία
Αυτός είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Θέλτα
Αυτός είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Θέλτα
Παναθηναϊκός: Χέιζ-Ντέιβις αντί Γιούρτσεβεν στην GBL
Παναθηναϊκός: Χέιζ-Ντέιβις αντί Γιούρτσεβεν στην GBL
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved